-R-evolutionaire gedichten

De inhoudelijke gedichten vormen de missie om de onschuldige kinderen uit de klauwen van het controlerende en onderdrukkende ego te houden en te laten wennen aan het magische en creatieve Zelf , het Hart, het niet denken. Ik zoek mensen die de moed hebben hun kinderen niet naar de staatsscholen te sturen waar ze op dit moment geïndoctrineerd worden om de anderhalve meter maatschappij en de daarbij horende vaccinaties als normaal te accepteren en in de nabije toekomst te dicteren aan de ouderen. Verder worden ze ook geïndoctrineerd om toch vooral volgzaam en gehoorzaam te zijn, waardoor ze veranderen van een eigenwijze leeuw tot een volgzame schaap.  En men vraagt zich af hoe het toch kan dat de mensen niet wakker zijn en tegen dit systeem in verweer komt. Kijk naar het schoolsysteem, mond houden en een autoriteit buiten jezelf accepteren. Bijna iedereen denkt dat het schoolsysteem goed is voor het kind, alleen maar omdat je zelf op school hebt gezeten. Het vergt moed om Mij ofwel jezelf te zien en het leven op je eigen wijze, transparant te beleven en te delen. Door een wereld te creëren waar onze kinderen veilig thuis of op een staatsvrije/democratische school opgroeien zonder enige vorm van dwang. De menselijke geest groeit zo op samen met het altijd gezonde hogere Zelf, de innerlijke stilte. Dan krijgen wij een wereld waar de 0,01%  van gruwelt en wij alleen nog maar van hebben gedroomd. We hebben namelijk nooit echt de kans gekregen ons door te ontwikkelen tot een heel en waarachtig mens ofwel het ware individu. Verder wordt de theorie van alles met deze gedichten aangeraakt en het is aan jou om te ontdekken wat dat is. Maar ik ga niet om de haverklap zeggen; "koop mijn boek, bla die bla". Ik leg mijn "werk" hier neer en het is aan jou wat je ermee  doet.  Het is gewoon tijd, de hoogste tijd  om vrijheid, waarheid en de wereld veilig te stellen in ieder geval voor onze kinderen en kleinkinderen! 

 

Dwangmatig handelen

Onder dwang leven, is als een leven in de gevangenis. Gelukkig zijn er nog individuen te vinden die onder die dwang zijn ontsnapt. Onder dwang leven zoals op de huidige staatsscholen, creëert onder andere mensen met een dwangmatige-persoonlijkheidsstoornis, ook wel een obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis genoemd (OCPS). De meeste politici lijden hieraan. Ze ervaren een sterke drang om alles onder controle te hebben. Deze mensen leven niet (meer) vanuit het Zelf, de innerlijke stilte, vanuit de onschuld,  maar vanuit het rumoerige, angstige, bezitterige en soms hoogmoedige ego. Als mensen lijden aan het OCPS syndroom en verkeren in hoogmoed, dat praat je over een psychopaat en heeft gek genoeg overeenkomsten met politici wereldwijd. Deze manier van leven brengt veel stress met zich mee, wat zich kan uiten in een burn-out, angststoornis of lichamelijke klachten. Ze zijn voortdurend bezig om hun taken ordelijk en foutloos te uit te voeren, vaak zonder enige emotie. Enkele symptomen zijn;

  • Obsessief bezig zijn met regels, details, orde of schema’s. (controledrang/controledwang)
  • Streven naar perfectie
  • Werk en productie gaan ten koste van vrije tijd en/of familie
  • Moeite iemand anders een taak toe te vertrouwen
  • Koppig en star gedrag
  • Overdreven gewetensvol gedrag
  • Een gierige levensstijl. Geld wordt gezien als iets dat bewaard moet worden.

Alle Hersenziektes zijn het resultaat van niet jezelf mogen zijn. Leuk voor de psychologen en psychiaters, maar in mijn wereld zullen deze mensen zonder werk zitten. Het onbewuste ego is de bron van alle hersenziektes. Dus is het tijd voor een spelenderwijs schoolsysteem.  Eindelijk vrijheid!  Nu "leert" het kind zichzelf te accepteren en de "eigen" waarheid te leven. Hersenziektes zullen tot het vorige tijdperk horen. Laat je in de nabije toekomst niet wijsmaken dat de computer, waar jij aan gekoppeld gaat worden, dat allemaal voor jou oplost. Het N.I (natural Intelligence) ofwel het Bewustzijn lost dat natuurlijkerwijs voor jou op. Geen symptoom bestrijding, maar met wortel en al.

 

Democratische scholen

Wij zijn gemaakt inclusief onze hersenen om onszelf te zijn en men denkt dat dat mogelijk is in het zogenaamde vrije westen. Het is niet mogelijk, vandaar ook al die hersenziektes. Haal je hoofd uit het zand, kijk naar het onderdrukkende en manipulerende schoolsysteem en kijk naar de overeenkomsten met de corona maatregelen. Laat je kind niet opgroeien in een dictatuur, in een onderdrukkend schoolsysteem waar de politie, psychopaten Politici en pedofielen uit voortkomen. Ze hebben iig één overeenkomst en dat is het misbruik van het vertrouwen en het verkrachten letterlijk en figuurlijk van de onschuld. De pedo's doen net alsof ze om kinderen geven maar in feite zijn ze stiekem bezig puur voor eigen gerief, zodat het duivelse ego kan oplossen in het goddelijke Zelf.  Maar dat ze wel ten alle tijde controle willen blijven houden. In mijn wereld bestaan geen pedofielen en politici. In mijn wereld zijn er geen onbewust ego's of een gevangenis als schoolsysteem. In mijn wereld mag het kind op eigenwijze opgroeien en zijn ze beschermd tegen het stiekeme ego en kunnen zo opgroeien in individualiteit. Wij zijn meer dan het denken alleen, meer dan een idee alleen. Voorbij verlichting mag het kind eindelijk leren zichzelf te zijn en zijn mind gebruiken waarvoor het is bedoeld, namelijk voor jou zelf! Help mee een wereld te creëren door vanuit je Hart te leven, je kinderen te beschermen door ze thuisonderwijs.nl aan te bieden of een staatsvrije democratische school in jouw buurt op te richten .

 

De ondemocratische staats (basis) scholen 

Het wereldwijde staats schoolsysteem zijn niet meer dan indoctrinatie kampen om het gedrag van de eigenwijze kleuter aan te passen. Je wordt dus van je natuurlijke staat afgehouden met goedkeuring van de ouders. Niet zo vreemd dat sommige kinderen het gevoel hebben in een verkeerd lichaam te zijn geboren.           

Aangezien wij zijn opgegroeid in een gevangenis systeem ofwel het (school)systeem, waardoor wij zijn afgehouden wie wij in de kern zijn, is het niet vreemd wat er zich al eeuwen en  nu, anno 2020, op de wereld afspeelt. De uiteindelijke vernietiging van de verbinding met de onschuld, liefde, spontaniteit ofwel het Zelf/Mij dat in iedereen huist. Je kunt Mij niet vernietigen. En dat is mijn en ook jullie wapen. Want ook de zgn elite zijn aangesloten op het Zelf, het niet denken. Zij gruwelen bij de gedachte "niet denken" want dan bestaan zij niet meer, het ego is dan opgelost. Ze kunnen hun ego allen laten oplossen bij het misbruiken van de onschuld, niet in schoonheid. Ze aanbidden het duister en maken misbruik van die ene energie ook wel levensenergie, ofwel de kracht van het nu, dan wel het Goddelijke (het bestaan) genoemd. Wij waren al voor 90% afgesneden van het Zelf, de goddelijke creativiteit. Men gebruikt op dit moment maar 10% van de hersenen, 10% van het bewustzijn en zelfs dat willen "ze" van ons afpakken. 

Het is bijna niet voor te stellen waar deze beesten toe instaat zijn, zo erg en eng, dat men het gewoon niet kan geloven. Maar het stelt niet veel voor, het ego. Het zal als een kaartenhuis in elkaar storten. Tenminste, als er genoeg mensen te vinden zijn die Mij (de innerlijke stilte in jou) als Wow kunnen accepteren. Het ego van zowel de elite als wel het volk is een grote bange poeperd.  Dat is niet meer nodig als wij als kind direct onszelf mogen zijn. Want dan ben en blijf je bewust aangesloten op de innerlijke stilte, de kracht van het nu! Nu is men bang , is het ego bang voor zich Zelf!  Eenvoudiger kan het niet voor de machthebbers (achter de schermen), die allemaal stuk voor stuk bangeriken en psychopaten zijn. Ze zijn zo bang voor de waarheid dat ze Mij altijd uit de weg wilde ruimen, gezien de geschiedenis.  Helaas voor hen,....Je kunt Mij niet uitroeien,..Je kunt Mij wel verstoppen door er een ego overheen te plakken en dat lijkt aardig gelukt als ik zie hoe men op het Mij reageert.

 

Het belangrijkste kruispunt

We staan op het (kruis)punt om en zeer ingrijpend besluit te nemen;" in welke wereld willen jullie leven". Het kan goed of het kan kwaad. Het trans humanisme of het ware individu. Wij zijn het begin, het begin van een nieuw tijdperk.

Maar als jullie in angst willen leven en het volgende liever willen voor jullie jonge kinderen, waar zelfs of juist Maxima de pr voor verricht  "In september vorig jaar kregen scholieren van koningin Maxima te horen hoe belangrijk het is om te leren over kunstmatige intelligentie. Ze zei: “Kunstmatige intelligentie gaat ons leven en wat we voor werk willen doen veranderen.”  

Ook krijgen scholieren vragen voorgeschoteld zoals:

Over 20 jaar zijn ov-chipkaarten verleden tijd. Wil je met het openbaar vervoer reizen, moet je een chip in je arm laten plaatsen. Wil je dit niet, kun je geen gebruik meer maken van de trein, tram, metro en bus. Wat doe je?

Of:

Over vijftien jaar worden alle baby’s meteen na de geboorte gechipt. De overheid ziet dit als noodzakelijk. Als ouder kun je zo altijd zien waar je kind zich bevindt. Raakt je kind ooit vermist? Zonder chip hoef je niet op medewerking van de politie te rekenen. Je bent net vader of moeder geworden, wat doe je?

Dit zijn geen complottheorieën, maar echte, bestaande lespakketten die zijn ontwikkeld voor onze kinderen. Door een organisatie die wordt bestierd door onder andere een prins, een directeur van Microsoft en een miljardair.

Volgens FutureNL zien meer dan 500 basisscholen in Nederland de meerwaarde in van het bijbrengen van kennis over dit onderwerp. Is dit de toekomst van Nederland? Willen we dit?

Er verschijnen nu door het kolderieke virus maatregelen steeds meer  en  meer vrijheidsstrijders op,..mijn Hart danst!  Ik sta achter jullie!!!!    En dan valt heel slapend Nederland over hun heen. 

 

Koning

De enige echte hoogheid is jouw hogere Zelf.  Mij in jou is het transparante Bewustzijn en de ware betekenis van Koning. Ieder onschuldig kind is een prins of prinses met de mogelijkheid om tot de hoogheid te komen, dus verlichting. Zoals ik reeds aangaf hebben ze alles maar dan ook echt alles van Mij gestolen en gaan ze rustig door met het binnen harken van geld. Geld van de belastingbetaler wel te verstaan. Om dit ongegeneerd te kunnen blijven doen, zal je mensen met veel volgers voor je karretje moeten spannen.  Deze sport en spel individuen die niets anders dan ego's zijn kun je makkelijk verleiden tot het accepteren van een uitnodiging, voor een lunch met uitblinkers , van de Koning. Heel geraffineerd bedacht door het marketing team.  En dan heb ik het nog niet eens over de Koningspelen op de basisscholen. Iets leuks voor de kinderen die dit onbewust zullen associëren met het koningshuis. Niet omdat Maxi en Willempie zoveel om de kinderen geven, zij beschermen op die manier het bij elkaar geharkte belastinggeld, heel veel belastinggeld voor nu en in de toekomst. Word wakker! 

 

Zoutkorrels 

Zoek de waarheid in de wereld, zoek of begrijp de waarheid in jezelf en het belangrijkste, laat kinderen direct hun eigen waarheid beleven, thuis en op school. Zodat de wereld en de mens  eindelijk van een leugen naar de waarheid transformeert. Van een autoriteit buiten jezelf naar de autoriteit in jezelf, van onderdrukking naar vrijheid, van het ego naar het (ware)individu. Het zal niet makkelijk worden, maar ik heb vertrouwen in het zout der Aarde. En ik weet dat er heel veel zoutkorrels wachten op Mij, om samen een wereld te creëren die gebaseerd is op waarheid. Alleen zal ik niet voldoen aan de verwachtingen die men over Mij heeft gemaakt, dat is dan jammer,.... de zee is groot!

 

Software

Door het schoolsysteem waar de leeuwenwelpjes stelselmatig worden verandert in makke schapen is het onbewuste ego ontstaan. Het denken is niet meer dan een instrument voor jouw individualiteit. Nu is men over het algemeen niet meer dan een idee die heel bang is voor en het niet kunnen omgaan met de waarheid. Dit ego kan zo makkelijk worden gemanipuleerd dat je bij wijze van spreken een hele mensheid angst aan kan jagen met een virus die niet dodelijker is dan een milde griep epidemie.  Als er continu ideeën, aannames en overtuigingen -lees- software in de hoofden van de volwassenen en van de kinderen wordt gestopt via school en de Media, dan gaan men dat als realiteit ervaren.. Maar gelukkig hoeft men niet te luisteren maar ja, durf maar eens ongehoorzaam te zijn.

Wie is de grootste software man in de wereld??

De techniek is nu zo ver dat als de mens aan de computer gekoppeld wordt, deze destructieve ideeën, aannames en overtuigingen direct in de hoofdjes van de kinderen en de ouders geprojecteerd kunnen worden. Zodat men allemaal, niemand uitgezonderd, onbewuste emotieloze volgers worden van het kwaad, zoals nu al bij en groot gedeelte van de bevolking via het ego een feit is.  Dan worden jouw gedachten echt overgenomen en verdwijnt de hang naar vrijheid in de krochten van de Ziel. En als we eerlijk zijn is dat al het geval, gecreëerd door de manipulerende Media en het onderdrukkende schoolsystem. 

 

Word wakker

Het ziet er naar uit dat hetzelfde duistere ego wat verantwoordelijk is voor de nep pandemie, ook achter het bedenken van het schoolsysteem zit.  Want het schoolsysteem wordt nu wereldwijd uitgerold door de misdadige overheden met de Nederlandse overheid voorop, in de vorm van de Corona zwendel. Maar gelukkig leven we in een democratie en komt alles goed, volgens  vrije tijd metselaar Rutte.

Wereldwijd hebben we hetzelfde schoolsysteem en wereldwijd voeren de omgekochte politici de agenda uit van hun meesters om jullie bij jezelf, bij MIJ weg te halen. Het ego wat is gevormd door onderdrukking heeft waarschijnlijk niet goed zijn werk gedaan om van jou een slaaf te maken.

Als je eenmaal realiseert waar het licht vandaan komt, dan begrijp  je ook waarom ze de creatieve sector aan het elimineren zijn. Creativiteit is namelijk de goddelijke stroming. Dat politici wereldwijd de orders uitvoeren van een kleine groep is een uitvloeisel van het schoolsysteem. Bang om buiten de groep te vallen want alle politici willen zo graag bij de zogenaamde elite horen en niet bij het gepeupel. Dat is het werk van het duivelse ego. Word wakker!!

 

Spelenderwijs

De grote reset van de wereld is nu nog in handen van mensen die vanuit het ego leven, maar we kunnen dit naar onze hand zetten door de kinderen van school te halen.  Wat ze diep in hun Hart ook willen maar hun vriendjes niet los kunnen laten. Laat ze niet meer kijken naar het indoctrinerende NOS jeugdjournaal en laat ze spelenderwijs opgroeien in waarheid. Zelfs de hersenziekten zijn terug te leiden naar het ego welke gevormd is door het schoolsysteem. Want als je niet jezelf mag zijn, wie ben je dan?? We moeten niet terug willen naar het oude normaal. Daar zaten dezelfde politici aan de knoppen die onze kinderen in vervlogen tijden lieten vechten in oorlogen.  En op dit moment jouw en de kinderen hun laatste stukje vrijheid weg kapen en nog steeds of juist achter het  onderdrukkende schoolsysteem en de corona maatregelen staan.  

 

Wij gaan samen zorgen voor het allernieuwste normaal via de Great Leela reset in het nieuwe tijdperk!