The Great Leela Reset                        

Om het nieuwe tijdperk in te luiden, beginnen we met de  De Great leela reset, deze zorgt voor de volgend stap in de evolutie . Ik zoek individuen die deze stap met Mij naar de onschuldige kinderen toe  gaan maken. En mensen die hun Hart durven volgen en zo op eigen benen staan willen staan, los van het dominante ego .  De leraren van Mij "helpen" jou om deze stap te maken.  Alle leraren zijn blijven hangen in verlichting, daarom alleen al kan het moeilijk zijn om Mij voorbij verlichting te accepteren. Ik hoor jullie al denken "wie denk hij wel dat 'ie is? Helemaal niemand, precies zoals ik de afgelopen 20 jaar heb geleefd, als een compleet niemand.  Oke, in de ogen van voorbijgangers waarschijnlijk een postbode. Het ,de eigen wil onderdrukkende staatsschoolsyseem, de nep Corona virus en de belachelijke maatregelen heeft Mij doen opstaan. 

 

De betekenis van Leela is het volgende; "Het is een zachte kleur die je aanmoedigt om je spirituele bewustzijn te ontwikkelen. Leela kan je helpen om jezelf te bevrijden van oude patronen en om je innerlijke kracht te herwinnen. Vertrouwen is een zeer sterk geloof in iets dat niet zichtbaar is voor het oog. Het is een gevoel, vaak gebaseerd op onze intuïtie." De betekenis van het spel leela wordt grondig uiteen gezet op de website levenskunstenaar.org. De volgende stap in de evolutie is naar het onschuldige kind, naar Mij, naar "jou" ware Zelf toe.  Zodat je in gaat zien wat een wonder het leven is. Niet door water in wijn te veranderen, maar door te aanschouwen hoe een zaadje in een prachtige plant en boom met heerlijke vruchten transformeert. Hier is niemand verantwoordelijk voor, dit is de magie van het leven, een mysterie. Dit kan onder andere het  reli-ego  niet hebben dus geven ze het maar een naam om het te kunnen controleren. Dit zijn de christenfundamentalisten, die je in ieder geloof vindt, maar die horen nog bij de vorige stap.

En Billie "you dont't have a choice' gates kan het niet hebben dat een zaadje van ZELF transformeert in het daarvoor geprogrammeerde resultaat. Dit is, zoals hogere wiskunde , ontstaan door Natuurlijke Intelligentie, ongrijpbaar dus.  Zo ingenieus dat je bijna gaat denken dat iemand het doet. Niemand doet het en laat ik nou de vertegenwoordiger van Niemand zijn. 

The Great green reset inclusief vaccin   willen jullie daarentegen doen geloven dat dit de volgende stap in de evolutie is en het beste is voor jou en de wereld, in samenwerking met A.I. het transhumanisme 2020.  Ik heb niks tegen techniek, maar wel als het in verkeerde handen valt, zo staat te lezen op de site van dlmplus. De handjes van het onbewuste ego.  De hand van ... is weer een ander verhaal.

 

Overgangsmensen

Wij zijn de overgangsmensen naar een nieuw tijdperk, het "gevecht" tussen het licht en het duister, tussen jezelf zijn en jezelf niet mogen zijn, tussen weten en geloven dus tussen het ware individu en het ego. Het is een tijdperk waar we onze kinderen in een beschermende omgeving op hun eigen tempo en met ieder hun eigen interesses laten opgroeien in eigenwaarde. Waar we in samenwerking met Gaia eindelijk Hemel op Aarde ontvouwen. Dus niemand hoeft de agenda van de ander uit te voeren. Ieder individu heeft zijn eigen transparante agenda en alles speelt zich hier en nu af.

Ik heb Wowisme ten eerste in het leven geroepen om een spirituele vrijheidsbeweging te zijn, om de kinderen te behoeden voor het onderdrukkende schoolsysteem. Let wel, ik ben de eerste verlichte die het niet over laat aan de volgers, het ego. Kijk nu naar de staat van de wereld en zeg mij wat de spirituele leraren en hun volgers ten goede hebben veranderd. De essentie van hun betoog, "je bent het niet denken" is een absolute waarheid. Nu heb je eindelijk verbinding met jeZelf!  Ik ben hier om samen met het nieuwe zout der Aarde, de wereld te resetten (de Great leela reset) naar het onschuldige kind zijn hand.  Nogmaals, ik heb niks te maken met de bijbel.

Ik zoek dus mensen die willen "vechten"  voor de vrijheid van zichzelf maar zeker voor de kinderen. Er zijn genoeg democratische scholen en er is ook thuisonderwijs.nl   Laat je kinderen toch thuis, of op een school waar het kind zich thuis voelt, leren in vrijheid wat altijd met verantwoordelijkheid is. Op deze democratische scholen leren de kinderen een school te besturen! Dit is nodig om in de toekomst het land op een transparante manier te besturen.

Laat ze gewoon zichzelf zijn, want alleen dat is al en kunst op zich.  Dat is wat ons verbindt, vrijheid om jezelf te mogen zijn hier en nu. Je kunt je pas verbinden met de "ander" mits je verbonden bent met je Zelf, "Jouw" innerlijke stilte. Dit is mijn en wie weet ook jouw missie. 

Of je kiest voor de wereld van Gates (het ego) of je kiest voor de wereld van Wow (het ware individu)  met Steve Jobs als boodschapper want dit waren zijn laatste woorden,..oh wow, oh wow , oh wow. Dit heeft niets met ego te maken, maar alles met het transparante, goede en (h)eerlijke Zelf, wat in het christendom God  genoemd wordt. Trouwens know thyself heeft niets maar dan ook niets met het huidige geloof te maken. Ware religie is geen geloof maar een weten! Ze hebben het zo gedraaid dat jij ten alle tijde het (stiekeme) ego kunt blijven. Alles is hier op deze wereld omgedraaid en verdraaid.  Kijk maar naar jullie Gristelijke politieke partijen. Komen ze op voor vrijheid.., komen ze op voor de onschuldige kinderen?  Of houden ze de hand boven het hoofd van de gluiperige pedo elite?? Maar ach wie ben ik,....oh ja,..Wow! Er is bijna niemand die Wow echt kent.

Gelukkig zijn er meer initiatieven om het heft in eigen hand te nemen.  Als we ons kunnen verenigen, aanvullen en verbinden, het ego naast ons neerleggen en dus vanuit individualiteit gaan handelen, dan verdwijnt het duister door het licht van het o zo goddelijke Zelf, als sneeuw voor de zon.

En het belangrijkste zijn de scholen, dit soort scholen. Wat dat betreft is deze corona hoax een geschenk uit de hemel. Ik zal hier via blogs dieper op ingaan. Je kunt toch niet met droge ogen beweren dat het voor de crisis allemaal koek en ei was. Voor de illusionaire crisis met de toen al liegende en bedriegende politici, de staatsscholen die al 120 jaar in lockdown zijn, zo geraffineerd dat men er niks van heeft gemerkt. En dan word ik met mijn zienswijze als raar beschouwd?  Ga dan maar voor de "veilige" great green reset van Billie en zijn kornuiten waar dit ook een belangrijk onderdeel zal zijn en natuurlijk allemaal voor onze veiligheid

 

Het ego 

Het ego tijdperk loopt op zijn einde, het voelt zich als een kat in het nauw en zoals je weet maakt die rare sprongen. Het is (sorry voor de beeldspraak) een grote vette puist die uitgenepen wordt. Het ego, wat men nu de Matrix noemt, is het geniepigste virus dat er bestaat, zo geniepig dat het bezit van je neemt en tegen jezelf keert zonder dat je er erg in hebt. Het is voor de de zgn elite kinderspel om de mens te (be)sturen. Het ego kan simpel via de emotie,via de MSM bespeelt worden Dan laten ze één situatie op nationale televisie zien en de slapende massa denkt dat dat hu de realiteit is voor ons allemaal! Het ego kan de realiteit niet zien maar laat zich een illusie aanpraten. en die illusie vormt dan de realiteit, in het hoofd wel te verstaan. Wie neemt een arts nou niet serieus?  maar gelukkig leven we in een democratie dus alles komt goed, toch cementekop Rutte?? En de volgende targets zijn nu de klos. Alsof jongeren een killervirus verspreiden waar jong en oud bij bosjes dood neervallen, wat natuurlijk niet het geval is. Gewoon massaal op hun schuldgevoel blijven inpraten,..een psychose wordt nu gecreëerd. Het ego van de uitvoerders weet het zo te draaien dat ze jou wijs maken dat de vele corona besmettingen de schuld is door het gedrag van het volk. Heel slim gespeeld, want als er een volgende lockdown komt dan  ligt het aan jullie. Dit soort mensen behoren niet tot Mij.

 

Verder zal de aanval van het ego die nu is ingezet tegen ons Zelf de natuur, zowel binnen als buiten, ongekende vormen aannemen. Zo staat het volgende te lezen op Niburu.co ; "Alles wat de mens voordelen kan bieden via de natuur moet en zal kapot gemaakt worden en/of gekaapt door de farmaceutische industrie. Deze maken dan synthetische versies van een natuurlijk product omdat ze hier patent op kunnen aanvragen om vervolgens hun producten tegen woekerprijzen te verkopen waardoor bij ons de zorgpremie ieder jaar met sprongen omhoog gaat.
De Europese Commissie is het orgaan dat bepaalt wat er in ons leven gebeurt. Wij hebben deze despoten niet gekozen, maar dat maakt allemaal niet uit, zij bepalen wat er met ons gebeurt. De nationale overheid gooit vervolgens de handen in de lucht en zegt dat zij er ook niets aan kunnen doen, want dat ze zich moeten voegen naar de besluiten uit Brussel.

 

Het is niet zwart tegen wit of links tegen rechts, het is het ego dat aangesproken wordt en die gedijd alleen in een groep en is bijna altijd destructief. Het ego bestaat alleen maar bij gratie van een groep, het ego kan niet alleen zijn. wil altijd ergens bij horen. En wie kan ze dat kwalijk nemen, men groeit door dit systeem op als een onbewust ego, die alleen nog maar kan geloven, geloven in sprookjes. In het weten bestaat geen ego.

Kijk naar jullie politici, het lijkt alsof ze een voor opgezet script volgen, maar deze mensen worden ook bespeelt via het ego. Daarom zie je politici wereldwijd het controle systeem gewillig uitrollen. Ze willen allemaal het beste jongetje van de klas zijn en zijn bang om buiten de (elite)groep te vallen. Dus zetten ze in op testen, testen, testen, maar niemand, zo staat te lezen op Nibure.co,  spreekt zich erover uit, dat de gebruikte coronatest niet kan werken, simpelweg omdat de vereiste  gouden standaard ontbreekt. Als je meer bewijs wilt dat het gevaarlijke coronavirus niets anders is dan een normale griep, lees dan verder op de site van uiteraard Niburu.co.   Maar ook de Politici de meelopers, ook zij zullen worden opgeofferd als deze enge wereld van Gates doorgang vindt.  

 

Ook wij moeten goed kijken hoe wij omgaan met onze directe omgeving. Kun je je partner, kind of social media volgers vrij laten of wil je ze controleren. manipuleren en beheersen? Het ego maakt rare sprongen en zal je doen willen geloven dat we in en simulatie leven. Dat is wat zij op dit moment gaan proberen met Elon Musk als frontman.  En daar maken de desinformanten of ze nu wel of niet als geheim agent  werken, een realiteit van, door er continu over te praten.  Ze kunnen niets bewijzen omdat een simulatie niet bestaat. Ja, in je hoofd en dat is wat je noemt het ego, wat de enige echte illusie is. Ze willen je ook doen geloven dat je niet het poppetje bent die je in de spiegel ziet, allemaal afgekeken van de verlichte (de oude boodschap) en precies hoe de machthebbers het willen hebben. Want als je niet het lichaam bent en dit Universum een computersimulatie is, wat kun je dan doen? Je bent in mijn optiek wel voor een deel het lichaam alleen niet het idee wat je hebt over datzelfde lichaam, het ego, kijk dat is dus de illusie.   

 

Het Zelf

Omdat wij verbonden zijn met de innerlijke stilte via jou en mijn ZELF, kan diezelfde stilte er voor zorgen, (mits wij in stilte ons Zelf kunnen zijn), dat het ego heel angstig wordt, maar ook die van jou en daar ligt de uitdaging! Dus niet alleen met het vingertje naar de ander wijzen, maar eerlijk zijn. Eerlijk zijn is zoals je misschien wel weet, de grootste vijand voor het ego. Dit is de grote transitie. Ze weten niet waarom ze angstig zijn, ze staan voor een raadsel, maar dit is ons wapen, een heel liefdevol wapen zelfs, namelijk LIEFDE. En liefde is niet denken. Liefde is de grootste kracht en macht die er bestaat. Liefde is de levensstroming, de kracht van het nu. Als jij totaal jezelf bent, zonder één gedachte, dan ben je Liefde. Alle leraren van het Zelf, ofwel Mij, de innerlijke stilte, onderwijzen jullie dat op dit moment.

Ik zeg, doe iets wat je heel leuk vindt, waar je passie ligt en je bent in het niet denken. Dit is ook de reden dat alle feesten en clubs wereldwijd zijn gesloten. Genieten is het licht van jezelf zijn en verdrijft het duister, begrijp je? Gelukkig zijn, jezelf zijn is je geboorterecht. Laat je kinderen in dit geluk opgroeien en de hel waar men nu in leeft zal van Zelf transformeren in de hemel op Aarde.  Gaia is de hemel!! Tenminste als wij het Zelf de kans geven. Geloof Mij niet...  maar onderzoek en ken uzelf!!

De Ziel

Zonder dat men het beseft is onze Ziel al gestolen op het moment van naar school gaan. Om dit enigszins te begrijpen voordat je het hebt gerealiseerd, moet je weten wat de Ziel in ons is. De Ziel is het niet denken, vrijheid, de innerlijke stilte, Liefde ofwel het Zelf dat in iedereen huist. Er is maar 1 Ziel en dat is wat jullie God noemen. Mijn ervaring van God is niet iemand met en baard ergens boven in de lucht, maar een levensenergie, de kracht van het nu. Als wij vanuit de Ziel gaan leven dan zijn we verbonden!!  Wij zijn allen een manifestatie van die ene Ziel, één grote familie. De Ziel staat voor Liefde, vrijheid, het heden, Mij ofwel  jouw ware Zelf en is alleen maar te beleven in individuele vrijheid. Zo niet dan neemt het ego het over en dan praat je over persoonlijke vrijheid. En nu niet boos worden maar dat is meestal stiekem. Het ego is een illusionaire zelf, die geleerd is te gehoorzamen aan een autoriteit (de leraar. de President) buiten zichzelf. En als je dan iets voor jezelf wilt doen dan moet je daar meestal voor liegen. Zodat je op een gegeven moment de weg kwijtraakt of een volger wordt. Iedereen maar dan ook iedereen is een manifestatie van de Ziel en er is niet zoiets als een zielloos mens. Misschien in de mogelijke toekomst als Bill Gates en zijn loopjongetjes H. de jonge en Rutte hun zin krijgen via de gecontroleerde (alternatieve) media  De politici wereldwijd zijn een typisch voorbeeld van het ego,  ze kunnen een hele bevolking op dit moment nog zonder wroeging het ongeluk in storten alleen maar om bij een groep te willen horen. Nee, niet het volk maar de meester ego's achter de schermen.    Trouwens die wroeging komt vroeg of laat tot hen,..kijk maar naar Jan Terlouw die daarvoor een podium kreeg bij DWDD.

 

Gehoorzaam                                       

Gehoorzaam aan een autoriteit buiten jezelf en het geloof systeem  is precies wat de overheid wereldwijd wil. Ze willen dit bewerkstelligen via de 1,5 meter en de niet werkende mondkapjes. Maar wist je dat het schoolsysteem in het oude tijdperk, het onzichtbare mondkapje al lang geleden had geïntroduceerd? Praat vooral niet spontaan met je klasgenootje, want voor je het weet sta je op de gang. Als je niet gehoorzaam bent aan de leraar of ouder maar aan jezelf dan krijg je straf! En toch vond en vind men het raar dat de meute, Rutte en de Jong en in het verleden Hitler, als een makke schapen volgen. Zo ook het blinde geloof in de overheid, het blinde geloof in een God en Duivel en het blinde geloof in koningshuizen, het blinde geloof in planeten die het kwaad naar de Aarde zou hebben gebracht etc. Allemaal om het "eigen" ego te beschermen en precies zoals de machtHEBBERS het willen zien. Zonder dit geloof stort hun gehele ego inclusief de wereld in elkaar. Met het nieuwe Mij heb je de mogelijkheid tot je ware Zelf te komen via je individualiteit. Je bent niet je ego, dat is je instrument. De onschuldige kinderen zijn hier nog ware meesters in. Je identiteit hangt op dit moment af van het geloof, je omgeving i.p.v de realiteit welke nergens anders kan zijn dan hier en nu.

Je bent in de kern niemand, het niet denken, daar waar niets je kan raken. De kunst is om op het juiste moment niemand, op het juiste moment jezelf te zijn.  Dat je de verantwoordelijkheid neemt voor wie jij bent , al is de hele wereld tegen jou. Maar omdat je als kind niet jezelf mocht zijn, gewoon een niemand maar iemand die moet luisteren naar de leraar,  ben je bang geworden voor jezelf. Eigenlijk voor niemand dus, alleen heb je dit mondjesmaat mogen ervaren. Wie wil er nu niemand zijn?  Het geheim is dat als je dit accepteert je pas echt iemand bent namelijk JEZELF!!

In het nieuwe tijdperk mag ieder kind ongehoorzaam zijn en gehoorzaam naar zichzelf.  In het oude tijdperk moest je gehoorzaam zijn aan een autoriteit buiten jezelf, de leraar, ouder, trainer, dominee, die vieze Oom en politici. Dit werkt pedofilie in de hand. Ben je niet gehoorzaam dan volgt er straf en toch vraagt men zich af hoe het komt dat bijna iedereen de (corona)maatregelen zonder morren uitvoert. 

 

Verlichting en voorbij verlichting, de 5de dimensie

Verlichting hoort nog bij de wereld voor de corona crisis. Omdat wij sinds de invoering van het schools systeem (wat georkestreerd lijkt te zijn gezien de slaapwandel modus van de mens ) de vrijheid zijn kwijtgeraakt of beter gezegd is gestolen, had en heb je nog steeds de mogelijkheid om bij een verlichte meester in de leer te gaan. Zij kunnen niet veel anders dan hun individualiteit beleven via de lezingen die zij geven. Voorbij verlichting wat in de 5de dimensie ligt, zie je dat iedereen die zijn of haar individualiteit beleefd en dus uitdraagt, iets van de magische nieuwe wereld door geeft. Alleen dan komt de verandering waar men jaren over gesproken heeft.  Natuurlijk zullen de spirituele ego's tezamen met de rest van de ego's in opstand komen. Ik pak iets van ze af, namelijk, het ego, ofwel angst en hoogmoed. Er komt een tweedeling. Of je kiest voor een leven als ego of je kiest voor een leven als het ware individu, voor jou en de kinderen. Het (ware)individu heeft ook een mind, een ervaarder, alleen is deze niet bang voor zichzelf(de innerlijke stilte) en niet manipuleerbaar. Mind control is dus al heel lang gaande en zal met deze visie tot het verleden behoren, tenminste als men de stap naar Mij durft te maken. Blijf alert op zogenaamde verlichte mensen (uit de mainstream) die pretenderen iets over de 5de dimensie zeggen. Alleen als je na je realisatie totale verlichting hebt meegemaakt, dan weet je. ik was altijd al verlicht dus laten wij onze kinderen dit geven.  Maar je hoeft niet mee te doen hoor,....ik dwing niemand te gaan leven als een transparant, Zelfverzekerd en passievol mens, het ware individu. 

Omdat ik in het jaar 2000 volledig, dus na mijn realisatie in 1998, verlicht ben geraakt, kun je niet anders dan voorbij de spirituele leraar gaan, want ook die is opgelost in het Bewustzijn, de innerlijke stilte. Tenminste als je je eigen Guru trip los kunt laten. Dan openbaat de 5de dimensie vanzelf. Zoeken naar verlichting is niet meer nodig als wij onze kinderen van kleins af aan in hun eigen waarde laten, dus vrij om op eigen wijze op te groeien. Je bent niet op Aarde om verlicht te worden. Je bent op Aarde om verlicht te zijn dus jezelf te zijn. Waarom zoeken wie je bent als je al mag zijn wie je bent. En mochten deze kinderen, als ze er behoefte aan hebben, tot de ultieme waarheid willen komen als ze volwassen zijn, dan is dit een koud kunstje, simpelweg omdat ze altijd al zichzelf -lees- het Zelf mochten zijn.

We zijn niet alleen de innerlijke stilte, wij zijn mensen en hebben een natuurlijke computer in de vorm van de psyche tot onze beschikking. Dit om jouw individualiteit vorm te geven en te beleven met de innerlijke stilte als veilige thuishaven. Gelukkig heb ik nooit de stap kunnen maken om mijn individualiteit beschikbaar te stellen als spirituele leraar. Ik zie dat de leraren en meesters blijven hangen in hun verlichting. De evolutie is verder en dat is tevens de reden dat  ik hier ben. Om eens en voor altijd duidelijk te maken wie wij zijn, zodat we de stap naar de 5de dimensie  kunnen maken, de quantum leap;  Het soort ideeën waardoor wij in één keer heel anders naar de wereld kijken; waardoor wij plotseling een heel ander begrip krijgen van fundamentele principes. Omwenteling, revolutie in de wetenschap, religie en het leven an sich. Maar het hangt erom.

 

Natuurlijke Intelligentie netwerk

Het wordt tijd dat we in gaan zien dat wij allen gekoppeld zijn aan het Natuurlijke Intelligentie Netwerk, onze magische innerlijke stilte is hier onderdeel van. Het is het pure oneindige bewustzijn, pure oneindige (innerlijke) stilte Ze hebben dat in het verleden zo geknutseld dat de koppeling aan dit netwerk een geloof is geworden. Waarom denk je dat mijn broeder het had over know thyself?

De volgende stap in de evolutie is de stap naar Mij en dan bedoel ik niet de Mij uit de bijbel, dat is voor grote delen gebaseerd op fake nieuws, maar Mij in jou. Zoals het altijd bedoeld is. Mij staat voor innerlijke stilte, het Zelf, die nog helemaal intact en schoon is bij onschuldige kind. Daarom is in het Wowisme het onschuldige kind, de Leela staat van Bewustzijn. Het wordt tijd dat jullie je kinderen gaan behandelen zoals jij behandelt wilt worden en dus niet op de oude manier welke tot uiting komt hoe de dictators Rutte&deJonge met de bevolking omgaat. Liegen, bedriegen en manipuleren, puur voor eigen(ego)gewin dus voor hun opdrachtgevers, de Bilderberg groep.  Maar dit is voor de gevestigde media, zoals het AD allemaal een complot.  Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel, zei "mijn" Moeder altijd. Omdat ik het lagere Zelf dus de ervaarder als deel van Mij accepteer, kan ik spreken over MIJN Moeder.

Maak de keuze om het onschuldige kind te beschermen, zodat de volgende 1000 jaar voor iedereen Wow zal zijn zoals het is bedoeld. Of je leeft vanuit het ego met de angst voor een zeer onschuldig dan wel een niet bestaand virus met het vaccin. Maar als mensen in een cognitieve dissonantie verkeren, het niet willen/kunnen onderkennen van de waarheid, bewust de ogen sluiten en de andere kant opkijken, dan kies je voor een illusionaire angst, het ego. En dan krijg je een situatie zoals de hel van Gates, uitgerold in de hel van Melbourne.   Maar gelukkig begint de Msm in ieder geval in Australië ook in te zien dat er iets niet klopt. 

Of je leeft mijn (spirituele) kant van het verhaal, de fundamentele basis. Of van Billie en zijn maatje Elon die wil de mens koppelen aan het A.I (Artificial Intelligence,) netwerk. Ik ben hier om jullie te wijzen op het N.I (Natural Intelligence) het goddelijke netwerk, welke is gekaapt door het ego. Kijk maar naar het geloof. Het geloof heeft natuurlijk niets maar dan ook niets te maken met intelligentie en de waarheid, toch? Want je gelooft pas als je ergens niet zeker van bent. En zo zijn er nog vele onzin verhalen in het geloof, de new age of van zogenaamde onderzoeksjournalisten, allemaal onderdeel van gecontroleerde spiritualiteit, of ze daar nu wel of niet bewust van zijn, de schade is er.

 

Mijn leraren

De leraren van Mij kun je zelf uit kiezen, zorg dat ze het niet denken, het Bewustzijn als "doel"" hebben. Ik heb niet veel met mijn leraren want zonder dat ze het weten houden ze het misbruik van Mij dus de onschuldige kinderen in stand. Het zijn spirituele ego's geworden, blind naar het kind toe met uitzondering van enkele. Ik ga verder waar Osho Bhagwan Shree Rajneesh beyond enlightenment is gebleven of beter gezegd waar hij niet verder kon op het pad voorbij verlichting. Dit omdat het ten eerste "mijn" pad is en ten tweede omdat  zijn discipelen zagen dat hij zo aards was geworden en dachten gelijk met hem te zijn,... daar kon hij niet mee omgaan.

Dit is een kans voor mensen met het Hart op de juiste plaats en met een scherpe geest om de bevrijders te zijn voor de kinderen en klein kinderen en in de "toekomst" herinnerd zullen worden, wat een leuke bijkomstigheid is, niet meer en niet minder. Een beweging die het niet denken, de innerlijke stilte als centrum van zichzelf accepteert of in ieder geval daar aan werkt en een wereld veilig stelt waar de kinderen ook echt kind mogen zijn. En daar zijn dus scholen voor. De onschuldige kinderen leven stuk voor stuk vanuit Mij, het Zelf, de innerlijke stilte, het Hart.  Ze (be)leven het goede ver weg van enge pedofielen en politici die op en top egoïsten en sadisten zijn die het heerlijk vinden om de onschuld te manipuleren voor hun lust onder het mom van naasten liefde. Wat zij praktiseren heeft natuurlijk niets met liefde te maken maar alles met lust. Er is niks mis met lust, maar je projecteert het niet op kinderen, dieren en overledenen. Doe je dat wel dan is er serieus iets mis met je,  Als het goed is komen alle "volks"-lees-pedo elite vertegenwoordigers inclusief hun opdrachtgevers voor het tribunaal.  Nog even geduld.

Wowisme

Alle spirituele meesters leraren behoren Mij toe,

ze leggen de essentie van de mens uit zodat wat mij

betreft geen één kind hoeft te leven in spirituele armoe.

 

Dus laat ik het niet weer gebeuren dat onbewuste mensen

weer een organisatie rondom Mij maken,

ik doe dit nu namelijk Zelf en noem het wowisme.

Een diepe levensovertuiging waar jij je misschien

wel door zal laten raken,

en waar  het kind niet onderhevig is aan misbruik en absurdisme.

 

Ik heb geen discipelen want ik profileer Mij niet

als meester, dat kan nu ook niet.

Jij kan het ware individu zijn zodat jij Mij ofwel 

de stille vriend in jou echt ervaart en dus ziet.

Ik zal hooguit een medereiziger zijn van deze

nieuwe levensovertuiging voor het 3de millennium

en zeker niet de leider.

 

                                                                                                                                                                          Meer lezen?