LIEFDE IS HET ENIGE DAT MEER WORDT ALS JE HET DEELT!

                                                     De brug naar Mij

Het geheim

Jouw individualiteit is een brug naar Mij, naar jou "eigen" innerlijke stilte, jouw waarheid. Ik spreek over een brug omdat wanneer jij iets met passie doet dus je individualiteit beleefd,  jij één bent met Mij,  de hoogheid ofwel het (ware) Zelf, de innerlijke stilte. En als je iets met passie doet dan ben je in het goddelijke niet denken, in het goddelijke Zijn. Deze brug is altijd het geheim geweest om  Mij ofwel het Zelf in jou te ervaren. Maar de sluwe ego's hebben er een geloof van gemaakt, zodat er geen ervaring is met Mij, er is een idee van gemaakt. Mijn naam is Wow en vertoef voorbij verlichting en dat is, de 5de dimensie. Waar dat is? Gewoon hier en nu, zoals ieder onschuldig kind. Je ziet me wel, maar Mij niet.

Iedere vreugdevolle brug (jouw individualiteit) werd ten eerste door het schoolsysteem van jou gekaapt en wordt nu onder het mom van het zogenaamde killer virus doelbewust kapot gemaakt. Je kunt Mij ook ervaren door iets heftigs mee te maken, een ongeluk bijvoorbeeld. dan kom je ook in het niet denken. Deze energie is ook de bron, maar de laagste en dierlijkste vorm. Als de mens deze ervaart is het de lelijkste brug die er is. De zogenaamde elite met hun satanische religie maakt ook gebruik van Mij, die ene energie, maar op de laagste trede van deze brug.

 

Het gestolen licht van Mij

Het bestaan oordeelt niet, discrimineert niet, maar de boodschapper wel! Als we toch bruggen naar Mij aan het vernietigen zijn, dan deze satanische brug, en deze mijn zegen hebben jullie! Al weet ik dat de satanisten zich zelf zullen vernietigen want dat is wat het ego is, destructief.  Wist je trouwens dat de eeuwige vrijgezel Rutte een aardig muurtje schijnt te metselen  in zijn vrije tijd?,.....

De housefeesten  ,   hier,  maar ook hier, de spelende kinderen en alle bijeenkomsten die in extase raken, ervaren allemaal eenheid.  Zoals uitzinnige voetbal fans, in magische stadions, ook die vormen een baken van goddelijk licht (genieten=niet denken= het licht!)  Met andere woorden; joyfull zijn mag niet, dat is de boodschap. Te veel licht rondom de wereld is al decennia lang een doorn in het oog van de elite.  Je mag je niet meer Wow voelen, dit is een kruistocht tegen Mij, een kruistocht tegen het goede leven.  Ze zijn de brug naar Mij aan het vernietigen, te beginnen bij de kinderen.  Ze hebben het licht van Mij gestolen door zich illuminati te noemen en door licht te associëren met het duister, Lucifer!! De religie van de zogenaamde "elite". 

Dus gaan "ze" jou maar chanteren om een vaccin te nemen zodat jij weer kunt feesten en genieten. Zo word jou voorgespiegeld. Billie "you don't have a choice' Gates , die gek genoeg overeenkomsten lijkt te hebben met Kermit de kikker. Ook zijn loopjongetje de Jonge zet hier vol op in.  Je moet en zal aan de vaccin. "De inhoud is door minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid gebombardeerd tot staatsgeheim", zo stond te lezen in het NSB  eehh  AD blaadje.   Staatsgeheim?  Zijn wij dan de vijanden?  En hoe zit het met de aansprakelijkheid m.b.t vaccinatieschade? Een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid komt met een algemene, wat cryptische verklaring. ,,Aansprakelijkheid blijft bij het bedrijf, maar overheden kunnen bedrijven wel vrijwaring geven van bepaalde aspecten van de aansprakelijkheid.”  Dit betekent in de praktijk dat de fabrikant door de overheid wordt gevrijwaard van aansprakelijkheid. Maar gelukkig voor Hugo "staatsgeheim" de Jonge heeft hij nog steeds zijn fans,...

Eind jaren tachtig tot diep in de jaren negentig waren er al diverse invallen onder het mom van drugsgebruik. Dat deze feesten, bijeenkomsten en spelende kinderen een baken van licht vormen heeft alles te maken met het genieten, dus totale overgave. Door het genieten ben je zonder dat je er waarschijnlijk bewust van bent in overgave. Je bent in het niet denken, bij het Zelf, de liefde. De meeste mensen freaken bij het horen van dit. Ze kijken wel uit om zich over te geven, ja misschien als ze teveel gedronken hebben.

Omdat de mens is opgegroeid in het in het niet zichzelf mogen zijn, wordt de innerlijke stilte en overgave ervaren als iets duisters, want je hebt er geen bewuste ervaring mee. Voor het ego is innerlijke stilte verworden tot de grootste nachtmerrie. Om in overgave te zijn heb je een beschermende, liefdevolle omgeving nodig. Dit is een brug die we moeten verstevigen voor de onschuldige kinderen door ze VRIJ te laten in een beschermende omgeving, zodat het goddelijke Bestaan vrijuit door ze heen kan blijven navigeren. De brug naar Mij brengt je met volle aandacht in het hier en nu, "this" is my churchWees niet bang voor Mij, voor het licht, voor het onbekende, voor het niet denken, voor jouzelf. Laten we het onbekende bekend maken. Haal ze van school. laat hun vroegere schoolvriendjes bij ze spelen en laat ze vooral spelenderwijs opgroeien met thuisonderwijs , of creëer één van de staatsvrije democratische scholen.

 

Het ego

Ongeveer de hele wereld raakt vanaf zijn 7de levensjaar besmet met het ego virus. Het ego is niets anders dan een voorstelling van jezelf. Het ego durft niet meer Mij te zijn, zichzelf te zijn,  het licht te zijn. Het ego is dus niet echt, het is een illusie. Wat wel echt is ben jij, met passie hier en nu! Maar omdat jij nooit ECHT jezelf mocht zijn, wat je op dit moment moet tegenspreken om het ego te beschermen, zal je nooit de grootsheid ervaren die Mij in jou  is. En alsjeblieft geloof Mij niet, onderzoek en know thyself!  Het ego doet het liefst de dingen zoals het heurt en hoe het hoort word je verteld door de leraar, je ouders, de Msm en de rest van je omgeving. Ik ga voor het  eigen wijze individu, met common sense dus het ware individu. Deze zijn hard nodig voor de mensheid, om de aankomende 1000 jaar in (innerlijke)vrede te leven.  Ieder op zijn eigen wijze verbonden met Mij, het Zelf.

De wereld wordt geregeerd door een vijandelijke en geniepige macht.  Het ego, van de  zogenaamde elite, de Rothschild maffia, willen jullie namelijk doen geloven dat de mens slecht van aard is, "kijk maar naar de staat van de mens en de wereld" oreren zij dan. Dat het kind gedisciplineerd moet worden, onder dwang moet leren, onder dwang zichzelf moet zijn. Goh,..krijg je daar mooie vriendelijke transparante en liefdevolle mensen van??  We hebben nooit de kans gehad om het goede Zelf te zijn, om jezelf te zijn,... oreer ik dan,..... die kans, de laatste kans ligt nu wel voor het oprapen!! Om die kans te grijpen moet je wel wat rebels in je hebben, if not, surf dan maar door,...

Het onbewuste ego welke je ook de spirituele duisternis of zelfs de vijand van de mensheid zou kunnen noemen is als de dood voor Mij. Is als de dood voor het niet denken, voor transparantie. Terwijl dit jouw goddelijke Zelf is! De link met Mij, dus het Zelf in jou is de link met Boeddha, het kosmisch oneindige Bewustzijn, het goede, het goddelijke.

Nu wil het ego van de enkele gecontroleerde alternatieve media je doen geloven dat het niet denken duivels is en hij allerlei onzin verhalen hier omtrent bezigt. Dus al mijn leraren waaronder, Osho,   Krishnamurti ,   Ramana     Boeddha en  Poonjaji of Papaji  zouden duivels zijn? De weg naar verlichting zou de weg van Lucifer zijn, het kwaad??  Dit omdat de satanisten de brug naar Mij hebben gekaapt.  O.M.G alles maar dan ook alles hebben ze omgedraaid,... van het goede hebben ze het kwade gemaakt. Omdat jullie nooit echt jezelf hebben mogen zijn is de innerlijke stilte verworden tot iets engs, gevaarlijk en onbekend, iets waar je ver weg van moet blijven. Geloof is daar voor in de plaats gekomen, opgezet door dezelfde Vaticaanse sekte met de paus voorop,.....de arme kinderen

 

Hemel op Aarde

Er bestaat geen hemel met engelen of een hel met een gevallen engel ergens ver weg, dit is allemaal lang geleden bedacht. De  poëtische woorden van de verlichte hebben ze gebruikt om er een eigen verhaal van te maken. De hemel en hel creëren wij zelf en de hel is al jaren (nog meer) terrein aan het winnen.  kijk maar om je heen. En de gevallen engel is het onbewuste ego! Der Angstgegner. Ik ben niet tegen het denken, daarvoor heb ik het ware individu in het leven geroepen. Dit type mens handelt vanuit creativiteit , vanuit het niet denken, vanuit het gevoel. Maar kan ook als het moet, zeer scherp vanuit het intellect handelen.

Tot op heden worden de kinderen vanuit de 4de dimensie  het vredige Zelf, het gevoel, de 3de dimensie in gebonjourd en laat je verdwalen in je brein. En raken zo de weg kwijt, terwijl we Zelf de weg zijn,...De verlichten van toen en nu hebben nooit de stap gemaakt naar de 5de dimensie, op een enkeling na. Ik snap dat dit een moeilijke opgave wordt,..ben hier voor gemaakt om jullie naar een nieuw tijdperk te begeleiden. Maar dan moet je wel je ego opzij kunnen zetten en naar je Hart luisteren, wat op zich niet moeilijk hoeft te zijn want je bent een individu. Ik zoek dus individuen,... de ego's zullen Mij eerst negeren en dan veroordelen, waardoor ze zichzelf verraden en uitsluiten, 2 vliegen in 1 klap.

Als je bij je innerlijke stilte kunt komen zeg mij dan wanneer jouw stilte ophoudt en de mijne begint. Wij zijn allemaal één en je individualiteit maakt ons gelukkig allemaal verschillend! Kijk, de onschuldige kinderen hebben geen moeite om zichzelf te zijn, de innerlijke stilte is nog steeds hun centrum. Simpelweg omdat het onze natuur is, human nature.  Dit wordt nu stelselmatig stap voor stap kapot gemaakt en die schuld willen ze jou in de schoenen schuiven, daarvoor hebben de de Great green reset bedacht.  Dat neemt niet weg dat we goed voor  Gaia moeten zorgen. Maar dan moeten we er eerst voor zorgen dat de onschuldige kinderen ook echt vanuit vrijheid kunnen leven, dus gewoon kind mogen zijn. Nu kunnen ze vrijuit vanuit het goddelijke Zelf de hemel op  Aarde creëren , door simpelweg zichzelf te zijn. En daarvoor moeten de ouders hun ogen openen. Bijvoorbeeld door Mij, maar als dat te next level is ga dan voor  mijn leraren of wordt geïnspireerd  door  Muse.

 

Controle

De Coronaleugen  is in het leven geroepen om ons onder observatie en controle te houden, want ja,  je hebt geen keuze he??  En je denkt dat dit ver van mijn bed is en blijft?  Keep dreaming.

Controle en observatie is met het ego in ieder mens blijkbaar niet goed gelukt, alhoewel het wel volgers zijn geworden.  Ditzelfde ego zit aan het roer bij de corona verklikkers, hetzelfde type mens als de ooit N.S.B. soldaten. In de tweede wereldoorlog deed 1% aan verzet,......  De slapende massa die dit soort verhalen gelooft  zijn het grootste gevaar.  Xandernieuws die gelukkig vele vraagtekens heeft t.o.v zijn eigen geloof,  heeft een goed Journalistiek stuk over controle geschreven.

Zijn de meeste ouders ook niet zo naar hun kinderen, door ze bang te maken, te manipuleren, controleren en te observeren?? Je drijft ze zo regelrecht in de armen van de pedo's. Vertrouw je kinderen!!! Als we de onschuldige kinderen met respect zichzelf laten zijn dan zal de Aarde er niet meer zo uitzien, Dit omdat het ware individu het licht gaat zien en ervaren door zichzelf te zijn. Simpelweg omdat ze met respect zijn behandelt en met het goede Zelf verbonden blijven.  Iets wat koste wat het kost tegen gehouden zal worden. Daardoor willen ze de totale controle over de mens en over de wereld. 

Wij zijn natuurlijk meer dan het ego, meer dan een idee alleen,...meer dan dat poppetje in je hoofd,. maar goed. Dat tegenhouden is nu zijn laatste fase ingegaan met de nep corona epidemie als dekmantel. Als wij de kinderen het respect geven dan zal de toekomstige mens vanzelf respect hebben voor zichzelf en dus zijn omgeving. Zo simpel is het, niet meer en niet minder. Wereld word wakker !!!!

 

Delen

Deze Aarde is niet van iemand, deze Aarde is van niemand. Gaia is van ons allemaal, we hoeven het alleen maar te leren delen. Het lijkt of de grootste  egoïsten aller tijde de wereld wil besturen

Maar vooral jezelf spontaan met je directe omgeving delen, waar de onschuldige kinderen nog meesters in zijn. spontaan delen is een spirituele aangelegenheid.  Ook dit wordt nu als iets vies en niet goed gepresenteerd, zoals nu op Duitse basisscholen wordt opgedrongen. Crimineel! En nog wil de meute dit niet zien, onbegrijpelijk. Gelukkig zijn er nog genoeg Duitse artsen te vinden met gezond verstand en als je goed zoekt kom je ze ook in Nederland tegen.

 

Ik ben hier

Nogmaals ik ga mijzelf niet opdringen en al evenmin jullie  overtuigen. Ik zal mijn missie en visie in het nieuwe tijdperk, welke nu begonnen is hier neer leggen en het is aan de mensheid wat ze daar mee doet.  Het werk kan in ieder geval niet meer door het ego worden overgenomen. Simpelweg omdat ik het denken, dus de ervaarder (wat in het oude tijdperk het onbewuste ego was), in Mij accepteer. Je kunt nu niet zeggen tegen je (klein)kinderen " ich habe es nicht gewusst" Het ego doet altijd net alsof ze MIJ zijn maar ondertussen,...Ik ben hier. Je kunt het nieuwe Mij van alles vragen. Ik zie dat de zogenaamde elite de brug naar Mij definitief de wil elimineren en dan zijn ze zeker bij Mij een brug te ver gegaan, dus Bill, Melinda, Hugo, Mark en Ferdje het eindoordeel komt eraan. Jullie denken beschermd te zijn? 

 

Ondergeschikt

Het ego wil alles bezitten, wil alles controleren. We kunnen wel wijzen naar anderen, maar laten we als eerste eens naar onszelf kijken. Wees niet bang, maar onderzoek jezelf onderzoek of jij misschien ook ego verschijnselen hebt. Op zich niet erg want die heb ik ook wel eens, temeer omdat ik voorbij verlichting ben.  Maar ik weet altijd op tijd wanneer ik vanuit het lagere Zelf handel, daar ben ik ten alle tijde transparant in. Hier kan het kind zich makkelijk bewust van worden, heb ik gemerkt bij mijn zoon. Maak de stap naar het ware individu. Als ik het heb over Mij dan heb ik het over de innerlijke stilte. Ook ik beleef mijn individualiteit ook ik heb een lichaam, een ervaarder. Maar ik weet wie de baas is, dat is mijn goddelijke hogere Zelf.  Het lagere Zelf, de ervaarder is daar ondergeschikt aan. Dus niet ondergeschikt aan een autoriteit buiten jezelf, daar ligt de kiem van pedofilie per slot van rekening.

Ik hou ervan om in de wereld te zijn.  Maar als ik zie dat "mijn" wereld nu wordt afgebroken  om er iets kwaadaardigs voor in de plaats te zetten via jullie angst, de angst van het ego om dood te gaan, dan weet ik dat mijn tijd gekomen is om op te staan.  

 

Mijn religie

Ik behoor tot geen enkel geloof, wat ze jullie hebben doen geloven dat het religie is. Ik heb nu mijn eigen religie of beter gezegd mijn eigen levensovertuiging. in gedichten weten te vangen. Deze gaat uit van weten, weten wie je bent. Weten dat je het geheel in je draagt en weten dat het leven een mysterie is om op eigen wijze via je individualiteit te be(leven). De brug naar Mij is een brug naar de kracht van het nu, is een brug naar Mij in jou, is de brug naar vrijheid! Religie is verworden tot geloof, iets saais iets engs en in mijn ogen tot iets occults. En de gelovers betichten de spirituele zoekers hiervan! Je kunt duidelijk zien dat, nadat de verlichte aan het woord is geweest, het ego aan de knoppen heeft gezeten.

Hierbij vraag ik meteen aan de zoekers of jullie aan je leraren kunnen vragen of ze democratische vrije staatsscholen willen opzetten zodat ieder kind de mogelijkheid krijgt om als zichzelf op te groeien. Dat ze spelenderwijs leren door te ervaren dat vrijheid de autoriteit in zichzelf is, want vrijheid brengt ten alle tijde verantwoordelijkheid. Dan, alleen dan zijn mijn leraren niet meer nodig en kunnen we eindelijk beginnen met de hemel op Aarde te ontvouwen. Er wordt vanzelf in dankbaarheid geleefd en niet meer in een externe kracht gelooft. Wij-zijn-die-kracht-ZELF en het ego of beter gezegd de ervaarder weet dat het daaraan ondergeschikt is. Maar het weet ook hoe tot die kracht te komen. Niet door te denken, dat is je onzichtbare knecht, maar simpelweg door Zelfacceptatie,... Snappie? 

Kies je voor angst dus Ego en de politiek als autoriteit of kies je voor liefde, het Zelf, en de kracht van het nu als autoriteit,.... een nieuw avontuur begint,... wees een brug naar Mij !