LIEFDE IS HET ENIGE DAT MEER WORDT ALS JE HET DEELT!

Vrouwen voor vrijheid

Gepubliceerd op 19 november 2020 om 11:09

Vrouwen voor vrijheid,..is een initiatief die ik ondersteun, maar waar blijven de Moeders voor vrijheid??

Hieronder mijn reactie op de video. Ik zal mij niet populair maken, maar daar ben ik ook niet voor. Al zou het wel helpen, maar ik weet dat dat bijna onmogelijk is voor iemand die de waarheid spreekt. 

 

Burgerlijke ongehoorzaamheid

En wanneer gaan we voor kinderen voor vrijheid? Nu wordt de vrijheid van ons volwassenen aangetast en kijk,  vrouwen voor vrijheid. Ik heb respect voor Isa, maar Isa hoe zit het met de onschuldige kinderen waar nooit en te nimmer aan is gevraagd, mogen wij jouw vrijheid afnemen en jou beslissingsrecht om te gaan en staan waar jij maar wil'?  Want als je op school zit dan heb jij niets meer te vertellen over je eigen leven, Jij, het onschuldige kind MOET luisteren en gehoorzamen aan de leraar. Burgerlijke ongehoorzaamheid??  Wanneer mochten onze kinderen dan gehoorzaam zijn naar zichzelf?? Gedragen wij ons niet zoals de Jonge en Rutte naar onze kinderen?? Nemen wij de kinderen niet op dezelfde manier de vrijheid af zoals Rutte nu van ons doet?? Maar wij weten wat goed is voor de kinderen. Echt hoor lieve onschuldige kinderen, wij doen dit voor jou, wij weten wat goed is voor jou. Dus niet zeuren kinderen,..toch?? Dus beste Isa, zullen we eerst de kinderen gaan beschermen die nu geïndoctrineerd worden op school dat ze vies en besmettelijk zijn en een gevaar voor hun opa en oma?? En dat ze een chip in hun hoofd moeten nemen want daar worden ze veel betere mensen van??. Denken jullie, die allen in een cognitieve dissonantie verkeren, dat wij ooit de kans hebben gekregen om als een waarachtig vrij mens op te groeien in het onderdrukkende schoolsysteem? Denken jullie dat het gezond is om in gevangenschap op te groeien?? Kijk eens op democratischescholen.nl en iederwijs die door de linkse en rechtse kerk jaren geleden is afgebrand!!!! En kijk even hiernaar, ja ik ben hier echt eh ik ben hier in Amsterdam op gegroeid. Vrouwen voor vrijheid.

Waar blijven de Moeders voor vrijheid? Het oude normaal is de voedingsbodem voor het nieuwe normaal en wie dat niet (wil) zien moet zich helemaal niet met vrijheid bezig houden. De onschuldige kinderen en vrouwen zijn gezien de geschiedenis, vernederd, gemanipuleerd, gediscrimineerd en als honden gedisciplineerd. Dus ook de kinderen beste Isa. Maar ik waardeer je inspanning.


«   »