LIEFDE IS HET ENIGE DAT MEER WORDT ALS JE HET DEELT!

Eindelijk

Gepubliceerd op 17 november 2020 om 17:54

Het licht neem de duisternis langzaam maar zeker over, een nieuwe realiteit waarin wij allen van kleins af aan gewoon onszelf mogen zijn, is in aantocht! 

Als voorzitter van de WFA is benoemd de bekende Ierse professor Dolores Cahill die afgelopen zomer werd gedwongen ontslag te nemen uit een Europese Commissie omdat ze niet gelooft in de corona bullshit en mensen adviseert vitamines te nemen en dat het houden van anderhalve meter afstand nergens voor nodig is.

Zij is een vrouw naar mijn hart, want deze wetenschapper is een groot voorstander van het opbouwen van je eigen immuunsysteem om je minder vatbaar te maken voor allerlei ziektes. En dat is iets dat ze ook heel snel moeten doen met al die mensen die nu doodgaan aan de griep, pardon corona, als gevolg van “onderliggend lijden”.

Als Vicevoorzitter is benoemd de ook in ons land heel bekende Duitse arts Heiko Schöning. Deze was onder andere betrokken bij de grootschalige coronaprotesten in Duitsland.

WERELDVRIJHEID ALLIANTIE WFA AANKONDIGING. Met Nederlandse vertaling  ga naar

 

Hieronder de helden die volgens Andre Kuipers hele gevaarlijke complot gekkies zijn, toch Andre??

wat in Denemarken kan dat kan hier ook!!!!

En vandaag kwam er nog meer goed corona nieuws uit Denemarken want daar is na het nationale potten en pannen protest de Deense versie van de coronawet van tafel geveegd! Nu maar hopen dat er geen adder onder het Deense gras zit maar voor nu is het prachtige winst.


«   »