LIEFDE IS HET ENIGE DAT MEER WORDT ALS JE HET DEELT!

Levensgevaarlijk

Gepubliceerd op 14 november 2020 om 18:33

Mensen die blind vertrouwen op de overheid zijn levensgevaarlijk, zoals astronaut  A. Kuipers. Hij zegt het volgende: "André Kuipers vindt het een ’gevaarlijke’ ontwikkeling dat complotdenkers steeds vaker aanschuiven in praatprogramma’s om hun mening te geven''.

Kuipers zegt dat hij er weinig voor voelt om met complotdenkers in gesprek te gaan.  Hij oreert verder: ''Het heeft geen zin om met die mensen te praten en ik ga er niet meer op in.  Het heeft geen nut.  Ik houd me gewoon vast aan wetenschappelijke bewijzen.  Wat we weten, wat we kunnen meten”.  Je kunt zien en horen dat deze man niet van deze Aarde is.  Andre heeft iets te lang in de ruimte rondgehangen en zo te horen zit hij nog steeds met zijn hoofd in outer-space. 

Dus de heer Kuipers gaat niet in gesprek met de heren of in dit geval de gevaarlijke complotdenkers van cafe Weltschmertz ? Of kunnen ze beter aan het lijntje gehouden worden van de (R)overheid

De ruimtevaarder trekt de vergelijking met vroeger, ’toen men nog luisterde naar autoriteiten’.  ''Mensen die jaren hadden gestudeerd, wetenschappelijke onderzoeken hadden gedaan. Je respecteert de kennis van artsen, technici, ingenieurs, mensen die ergens zijn geweest en daadwerkelijk iets hebben gemeten. Vroeger had je mensen die in de kroeg een borrel te veel op hadden en van alles liepen te schreeuwen. Maar dat werd niet serieus genomen.  Maar nu staat alles gelijk en iemand die in een achterkamertje iets op Twitter gooit, wordt gelijk gezet aan een wetenschapper die ergens ontzettend veel kennis van heeft.  Dat is het grote gevaar,”  zei hij in de Podcast van Bastiaan Meijer.

Andreetje vertrouwd het gezag.  Andreetje vertrouwd de politici dus ook B. Johnson die de jeugd als eerste wil volspuiten met een gif tegen een milde griep virus

Het artikel vervolgd:  Volgens Kuipers doen de praatprogramma’s op tv daaraan mee.  Die zetten een anti-vaxxer – iemand die een bizar idee heeft, zegt dat vaccinaties slecht zijn en totaal geen kennis van zaken heeft – tegenover een wetenschapper.  Maar beste Kuipers wie zet je dan tegenover een wetenschapper. Femke Louise bedoel je??

Het is niet te geloven dat Kuipers zich laat lenen om ieder intelligent tegengeluid weg te zetten als anti vaxxers en complot gekkies. Ik neem je dit zeer kwalijk,... maar ja, wie ben ik ??

Hij gaat nog even door en slaat met de minuut meer en meer onzin uit. "Je moet iets meten, je moet het kunnen herhalen, je moet het kunnen voorspellen en je moet constant checken of het klopt en je mening bijschaven. Je moet nuance hebben. En dan zet je iemand aan tafel die voor honderd procent overtuigd is van zijn eigen gelijk en heel hard gaat schreeuwen. Voor een hoop mensen heeft ie dan gelijk, omdat diegene hard schreeuwt. Populisme. Bewuste leugens, onderbuikgevoelens, beweringen die niet zijn onderbouwd en niet wetenschappelijk zijn bewezen. En dat vind ik een slechte situatie.”

Dus al die doktoren en wetenschappers met een andere visie dan de overheid zijn,  zoals hierboven door Kuipers omschreven? Dat vind ik een enge en slechte situatie Kuipers.  Dus ook de weledele heer Feullmilch? Jeetje Andre ik wist niet dat je zo naïef  was.

Hij vervolgt: ''Je zet twee mensen aan tafel die niet gelijk zijn.  Als je een discussie wilt, prima, maar zet dan twee mensen aan tafel die beiden in hetzelfde vakgebied zitten.  Dan heb je een wetenschappelijke discussie.  Dan kun je met argumenten komen.  Vertrouw nou op de mensen die ervoor hebben gestudeerd. Want ander krijg je gevaarlijke situaties die we in het verleden ook hebben gehad. Vroeger had je hekserij. Als er iets mis ging in het dorp, was het: ’Oh, het oude vrouwtje heeft het gedaan.’  Hup, op de brandstapel. Dit zit in dezelfde categorie.  Je moet er ook niet mee in discussie gaan want dan geef je die mensen een platform, terwijl ze gevaarlijke dingen zeggen.”

Onder welke steen heb jij gelegen beste Kuipers??? Oh ja de Msm steen natuurlijk. Maar echt, jij bent levensgevaarlijk voor onze jeugd die nu omgekocht gaan worden om toch vooral het staatsgeheime vaccin tot zich te nemen. Kom op verzetstrijders anno 2020,  eis bewijs van het virus en eis bewijs van de  ingrediënten in het vaccin.

Bron: Telegraaf  (wie anders)

Experts pleiten voor vaccinatiecampagne is het bericht van het ANP en waarschijnlijk bedoeld Astronaut Kuipers deze groep gestudeerde experts, die onze jeugd gaan chanteren om toch vooral het corona gif, volg en controlerende vaccin tot zich te nemen.

In het artikel staat het volgende te lezen en het is gewoon crimineel om de gezondheid van de grootouders in de schoot te werpen van de kleinkinderen, dit veroorzaakt serieuze trauma's.

Het tenenkrommende artikel gaat verder.

Jongeren wanen zich onaantastbaar en denken mogelijk dat de bijwerkingen erger zijn dan de kwaal en laten het afweten, signaleert de vaccinoloog. Om hen te bereiken zou de overheid een omvangrijke campagne moeten uitrollen. "Er zijn voorbeelden nodig die aansprekend zijn en die laten zien dat het hip en cool is om je laten vaccineren. Dat je daarmee ouders en grootouders beschermt die mogelijk kwetsbaar zijn."

Ah,.. viroloog  OsterhauSS  heeft miljoenen verdient met het onschuldige Spaanse griepvirus. Zin in een whisky Kuipers? Abie heeft nog wel een fles staan, toch Ab nieuwe normaal?

Vaccineren is ook in hun eigen belang, zegt viroloog Ab Osterhaus. "Dat is in de voorlichting erg belangrijk. De boodschap zou kunnen zijn: ’Hé jongens, als je meedoet dan kun je de kroeg weer in!’ Dat zal jongeren moeten aanspreken. Want als we een groepsimmuniteit van minimaal 70 procent bereiken, dan wordt alles veel makkelijker en kunnen veel beperkingen er uiteindelijk weer af."

Wat denkt die OsterhauSS nou wel. He Abbie,..."Blijf met je poten van de jeugd af en je moet gewoon je bek houden, is een taal die je wel aanspreekt toch"?

Bron: ANP


«   »