LIEFDE IS HET ENIGE DAT MEER WORDT ALS JE HET DEELT!

Soeverein mens ZIJN

Gepubliceerd op 14 november 2020 om 13:29

Wij zijn een mens van vlees en bloed bekrachtigd door het Bewustzijn die het liefst hier en nu zijn leven op een spontane wijze beleeft. Je bent geen nummer, een ID Of een persoon die ingeschreven staat in het bevolkingsregister, krtom niet meer dan een idee, niet meer dan het ego.  Of mag de koning alleen,  soeverein,  het ware individu dus de hoogheid zijn?

Mensen die het geloof in externe autoriteit hebben losgelaten en beseffen dat er alleen maar interne autoriteit kan zijn en dat zij dus verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven worden ook wel soevereine mensen genoemd.

Mensen die heerser zijn over zichzelf, ook wel zelfeigenaarsschap genoemd.

Een ijzersterk interview. De koning is Koning bij de gratie Gods. Dus door God aangewezen? Dus beste Willem is net zo als jij en ik verlicht, met dit verschil dat ik Mij heb gerealiseerd wie of wat God precies is, 20 jaar geleden.  Het wordt tijd dat wij ons waarachtige leven terug eisen. Te beginnen met onze kinderen. Haal ze van de indoctrinatie kampen!!

een ongewoon gesprek met de gemeente ambtenaar

Er komen telkens meer soevereine mensen in Nederland. En mensen die soeverein zijn helpen elkaar graag zowel met kennis uitwisseling maar ook met een boel praktische zaken. Hieronder een presentatie over de soevereine mens.


«   »