LIEFDE IS HET ENIGE DAT MEER WORDT ALS JE HET DEELT!

Het Killswitch-Vaccin

Gepubliceerd op 12 november 2020 om 17:47

Het feit dat wij en de kinderen geforceerd werden en worden om niet jezelf te zijn blijkt nu zijn destructieve uitwerking te krijgen. We worden aan alle kanten gewaarschuwd dat corona een dekmantel is om de gehele wereldbevolking 24/7 onder controle te krijgen door het  veranderen van ons DNA. 

En nog steeds is de meerderheid in geloof dat het hier om en echt killervirus gaat die onze volksvertegenwoordigers zogenaamd eronder willen krijgen. Het enige dat ze eronder willen krijgen zijn wij de "gewone" mensen. Ze hadden ons er al onder door middel van het ego wie wij niet zijn, maar deze uitspraak van Mij is vaak net een brug te ver voor de meeste mensen. 

Het is eindelijk het moment waarop wij opnieuw moeten gaan kijken wie wij nu als mens zijn. Is het een idee een voorstelling van jezelf dus het ego wie wij zijn? Of zijn wij echt, dit hier en nu waar het ego niet kan zijn, ja, het is er wel maar dan ben jij niet met je volle aandacht hier en nu. De vraag is of wij als kind ook echt onszelf mogen zijn. Daar ligt namelijk het antwoordt die je ook kunt vinden in mijn gedichtenbundel die in deze winkels te koop is.  Wil jij deel uitmaken van een beweging die het verschil gaat maken? Een beweging die jou nodig heeft als het ware individu? Een beweging die het onschuldige kind beschermt? Hou deze site in de gaten en Koop het boek!

Van de volgende video word je niet vrolijk, maar het zijn ook geen vrolijke tijden. Tijd voor een waarachtige verandering! Daarvoor ben ik hier en daarom hebben jullie ook nog niet van Mij gehoord,..behalve bij Postnl dan :) De video heb ik verwijderd van mijn site omdat ik niet achter angst sta, maar hier volgt de link naar de video

Hier een Boris Johnson die het gewoon zegt,.....


«   »