LIEFDE IS HET ENIGE DAT MEER WORDT ALS JE HET DEELT!

POLITIE aan de deur vanwege een VIDEO!?

Gepubliceerd op 10 november 2020 om 10:56

Een complotdenker is volgens de politie iemand, zoals de heer Kees Faase (een oude man van in de 78!!!?) die het tegenovergestelde denkt en doet dan wat de overheid heeft opgedragen!!!?   Wat?????

Dus zegt de interviewer: "iemand die een andere mening heeft dan de overheid is een complodenker? Ja, volgens de wijkagent. Maar precies om die reden heb ik de beste man uitgenodigd", legt de docu-maker op rustige toon uit.

Hij zegt: ''Ik vraag mij af of je in Nederland anders mag denken en hier een podium voor geeft, omdat ik nu de politie aan de telefoon heb hangen. Kennelijk is er een probleem".  "Ik wil uitsluiten of er een probleem is" gaat de agent verder. "Je komt mij zelfs thuis opzoeken en men vraagt zich in de straat af wat er met mij aan de hand is.  Ik heb veel vragen en maak daar een programma over op  youtube en ik vraag mij af waarom de politie om die reden voor mijn deur staat. "Wij doen dit,  gaat de wijkagent verder "omdat wij van mening zijn dat het misschien wel schade kan veroorzaken en of ik daar bang voor moet zijn" en dat wil ik uitsluiten", besluit zij.

Kijk zelf even naar het verdere verloop van deze Chinese taferelen in Nederland,!!  Waarschuwing: je gelooft niet wat je hoort! De overheid liegt niet??  Mensen wordt AUB wakker!  We veranderen langzaam in een politiestaat wat al het geval was op de basisscholen, waar je sws niet de mogelijkheid hebt om authentiek jezelf te zijn. Maar omdat dit als gewoon gezien wordt, zien we het niet meer.  En precies dat is de bedoeling van de mensonterende maatregelen die zich nu voordoen, het nieuwe normaal.  Maar misschien wordt men nu wel wakker omdat alle volwassen nu als een stel kleine kinderen worden behandelt.  Dit wordt nu wereldwijd uitgerold. Een chinees communistisch controle systeem waar ieder tegengeluid de kop wordt ingedrukt. En dit alles ten behoeve van een handjevol ego's die de wereld voor zich alleen wil hebben. Dit alles voor de 4de industriële Revolutie die de mensen met macht en veel geld zal beschermen. Techniek is mooi, maar dan wel als je er zelf voor kiest in plaats van het moeten nemen van een vaccin die dit allemaal mogelijk gaat maken. En men wordt wijsgemaakt alsof het ter bescherming is van het zogenaamde killervirus.  Alsof je weer op school zit, luisteren en geloven naar en in een autoriteit buiten jezelf.  Je mag niks meer en al helemaal niet een spontaan mens zijn. Word wakker, daarvoor zijn we hier, om wakker te worden en het licht zelf te zijn!!


«   »