LIEFDE IS HET ENIGE DAT MEER WORDT ALS JE HET DEELT!

WHO promoot MASTURBATIE voor PEUTERS

Gepubliceerd op 8 november 2020 om 11:52

Het is niet te geloven. De zieke geesten die onze vrijheid nu helemaal afnemen onder het mom van een nep killervirus willen jouw kinderen seksualiseren via het WHO programma. Deze ongelooflijke situatie is zich nu al meer dan een half jaar aan het afspelen op de jullie oh zo goede basisscholen. Haal je kinderen van school nu het nog kan, want na 1 December wordt vrijheid van onderwijs afgeschaft, weer onder het mom van gelijke informatie over het killervirus.  Jullie worden van alle kanten gewaarschuwd, behalve vanuit de linkerkant die van o.a D66 die zo blij zijn dat de seniele pedofiel Biden de verkiezingen heeft gewonnen, wat nog geen gelopen zaak is.  

Zie hier onder het artikel overgenomen van Commonsensetv.nl

Wij weigeren hier een blad voor de mond nemen. Deze foto´s zijn in “moderne” Aziatische landen al de normaalste zaak van de wereld, zoals in China. Een favoriet land van de WHO.  Dit is de samenleving die wij opgedrongen krijgen van de Wereld Gezondheids Organisatie. Hetzelfde clubje mensen die ons door de “coronacrisis” moeten leiden en over onze gezondheid gaan. Over vaccinaties. Het nieuwe normaal. Wanneer mensen eenmaal wakker worden dan zullen ze zich gaan beseffen wat ze is aangedaan. En dat moment komt.

In de door de World Health Organization aanbevolen Sex Ed (seksuele voorlichting) wordt geadviseerd peuters te leren masturberen.

Ook wordt voorlichting over transgenderisme gepusht nog voordat zij leren praten.

De richtlijnen van de WHO geven aan dat dit soort seksuele voorlichting gegeven moet worden aan kinderen van vier jaar en jonger.

Dit staat beschreven in een verslag van de CSE (Comprehensive Sexuality Education) dat alinea’s bevat van de WHO’s Standards for Sexuality Education in Europe.

Europese beleidsmakers, onderwijzers, specialisten en gezondheidsorganisaties moeten binnen dit kader controversiële onderwerpen aankaarten bij kleine kinderen.

De CSE noemde de meest verbluffende teksten, waaronder het volgende voor kinderen van 0-4 jaar:

Geef informatie over extase en genot tijdens het aanraken van je lichaam … masturbatie

Geef kinderen de kans bewustzijn te ontwikkelen over het bestaan van gender-identiteit.

Kinderen hebben het recht on te weten welke soort geslachten er allemaal bestaan.

Voor kinderen van 4-6 jaar wordt het volgende geadviseerd:

 • Vertel hen over peuters die masturberen
 • Geef hen informatie over de verschillende soorten gezinssamenstellingen.
 • Leer kinderen respect te hebben voor de verschillende seksuele normen die er bestaan.

 

De richtlijnen voor kinderen van 6 tot 9 zijn nog iets explicieter:

 • Geef kinderen voorlichting over de verschillende mogelijkheden voor conceptie. Zoals: IVF, IUI, ICSI, KID, en OVI
 • Voorlichting over peutermasturbatie
 • Voorlichting over vriendschap en liefde tussen mensen van hetzelfde geslacht.
 • Dit gaat over uw en onze kinderen.

  Kinderen tot 12 jaar krijgen informatie over abortus en worden geïntroduceerd bij Planned Parenthood. De abortusfabriek van Bill Gates senior.

  Geef kinderen uitleg over alle soorten anti-conceptiemiddelen. En leer hen hoe ze condooms en de pil moeten gebruiken.

  Leer kinderen de verschillen tussen hun biologische geslacht en de verscheidene andere mogelijkheden. Geef hen voorlichting over genot, masturbatie en orgasmes.

  Wijs hen op hun seksuele rechten: vastgesteld door de Planned Parenthood Federation en de World Association for Sexual Health.

  Bron: WHO Standaarden Seksuele Educatie Europa

  In .pfd_
  https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf

  https://www.comprehensivesexualityeducation.org/cse-materials-index/who-european-standards/

 • Het volgende artikel wederom van CStv is te erg voor woorden, lees, kijk en huiver:" Kinderen van zes pijpen elkaar na de seksles van de Brabantse juf"
 • Als men nu nog niet wakker is of wordt,.tsja,...HAAL JE KINDEREN VAN SCHOOL! Heb ik ook jaren geleden gedaan. Mijn zoon is nu 22jaar heeft zijn MBO4 fotovakschool, het nu een eigen onderneming na 2 jaar Iederwijs/deocratisch onderwijs en de eerste 13 jaar thuisonderwijs. Wees niet bang je kind is intelligenter dan je denkt en wordt op deze manier de beste vrienden met zichzelf! Ik wil jullie geen angst aanpraten maar ik laat alleen maar de realiteit zien. Zo kan het ook,.. of je gaat  voor Gates/Rutte, de Jonge en de rest van de liegende en bedriegende politici of je gaat voor Wow!! Kijk je even mee?

«   »