LIEFDE IS HET ENIGE DAT MEER WORDT ALS JE HET DEELT!

Het benoemen alleen lost niks op

Gepubliceerd op 7 november 2020 om 09:45

Dit las ik vandaag op Niburu die David Icke adoreert alsof het hier om de wereldleraar gaat. Deze beste man verteld al meer dan 30 jaar dat de zogenaamde elite de 1%,  ons onder de duim houdt. Vreemd dat deze man dat al 30 jaar kan doen zonder toevallig bij een ongeluk om het leven te zijn gekomen, wat bij iedere echte waarheidsstrijder zou zijn gebeurt. Hij praat er alleen maar over, kijk maar naar de video. 

Niburu zegt het volgende:" Hoe we dat kunnen doen door onder andere te beseffen wie wij werkelijk zijn en het verhogen van ons bewustzijn, wordt in de volgende korte video duidelijk gemaakt door David Icke" 

Maar beste Niburu wie zijn wij dan??  Het kwaad van planeet Niburu?, of zijn wij Aliens die overgenomen zijn door de reptilians. OMG. Maak de mensen nog angstiger voor zichzelf,  jullie zijn geen haar beter dan diegene die jullie aan het exposen zijn.  Allemaal grote onzin als je erachter komt wie jij in werkelijkheid bent en dat weten ze dus pertinent niet bij Niburu,  die naast deze onzin ook vaak genoeg goede journalistieke artikelen produceren,  maar dit?

Er wordt door jullie Meester helemaal niks duidelijk gemaakt, hij benoemt het alleen maar.  Want hoe kun je dan het bewustzijn verhogen? Ook hier weer hetzelfde verhaal met weinig tot geen wol.  Ook dat zegt Davidje er niet bij,  of wel??  Alleen maar "wij zijn het uitgebreide bewustzijn".  Vertel dan wat ten eerste wat bewustzijn precies is en dat is de innerlijke stilte, waar het ego zo bang voor is en dat is de enig echte misdaad. De mens is bang gemaakt voor zichzelf, de innerlijke stilte. Want in die stilte ben jij er nog wel  alleen is er verder helemaal niets. En daar is het ego zo bang voor,  voor helemaal niets!!. Het grote NIETS!!

Dus Niburu, wij zijn de innerlijke stilte die nergens in gelooft, ook niet dat er jaren geleden een planeet hier voorbij de Aarde is gekomen en alle kwaad hier heeft gebracht.  Beste Niburu, al het kwaad is hier op Aarde ontstaan omdat wij nooit onszelf mochten zijn en daar word je heel kwaad van,  beseffen jullie dat beste Niburu??

En als wij echt iets willen veranderen  dan halen wij onze kinderen van school, zodat alles wat de heilige David (volgens Niburu) zegt ook echt van de grond kan komen.  Ook de leraren van Mij hebben niets kunnen veranderen ten goede van ons. Dat kan alleen als wij een wereld creëren voorbij verlichting de5de dimensie.  Nogmaals hieronder het kleine verslag van David Icke, the great pretender.

 

"Daarbij is het belangrijk om te beseffen dat wij onze eigen werkelijkheid voor een deel kunnen creëren door dat wat wij denken en geloven.  Als wij blijven denken dat wij klein zijn en nietig en zij groot en machtig, dan krijgen wij nooit iets voor elkaar.
Laten we dan stoppen met te denken dat we met machtige ongrijpbare superintelligente mensen te maken hebben. Laten wij beseffen dat zij alleen macht hebben omdat wij hen die macht geven. 
Wij zijn dan ook degenen die de werkelijke macht hebben, want als wij de sekte niet langer de macht geven, dan is het over en sluiten met de minder dan één procent."

Kijk naar de video en zie dat deze man geen oplossing aanbied maar er alleen over praat zodat de mensen denken dat er daadwerkelijk wat gebeurt.  Als wij een nieuwe wereld willen die gebaseerd is op Bewustzijn dan moeten wij de kinderen van school halen en ze dit Bewustzijn ook laten zijn. De leraren van Mij zijn hier om jullie te onderwijzen wat bewustzijn nu precies is en dat is het niet denken, zodat je het denken kunt gebruiken waarvoor het bestemd is namelijk vóór jou in plaats van tegen jou!

Nogmaals alles wat hij zegt klopt, maar hij verteld er niet bij hoe je dan dit uitgebreide bewustzijn kunt zijn en hij verteld al helemaal niet dat wij onze kinderen van de indoctrinatie kampen wat men school noemt moet halen. Klopt ook wel want dat is mijn werk. En als jullie dat ook vinden beste mensen die hier op mijn site komen. DEEL MIJ DAN!!!! Maak Mij weer groot zodat er echt iets verandert ten goede van ons!!


«   »