LIEFDE IS HET ENIGE DAT MEER WORDT ALS JE HET DEELT!

Als een boemerang

Gepubliceerd op 5 november 2020 om 11:24

Het tij keren

Als men niet in wil zien dat het (basis)schoolsysteem uitgaat van de dommigheid van haar leerlingen, dat je alleen intelligent wordt door het onthouden van teksten, moet je niet verwachten dat de politiek uitgaat van de intelligentie van het volk.

Kijk even hoe wij zelf zijn naar "onze" kinderen. Nemen we hun serieus??  Sommige van ons wel maar als ik kijk met welk gemak de mensen hun kinderen nog steeds naar de (corona) opvoedingskampen sturen, dan voorzie ik een inktzwarte toekomst voor de mensheid.  Daar wilde ik al in 2012 voor waarschuwen in mijn gedichtenbundel alleen kocht niemand het en nu lijkt het te laat,..maar het tij kan nog gekeerd worden. En daar hoef je mijn boek niet voor aan te schaffen, gewoon je kind in vrijheid laten zijn. Dit kind kan jou wijzen op de innerlijke stilte die zij nog van nature bezitten alleen zijn ze daar nu misschien wel bang voor. Het grootste wapen van de zogenaamde illuminatie is het ego welke per definitie tegen zichzelf is. Het denken is als de dood voor Mij, de innerlijke stilte. Het tij kan nog gekeerd worden, laat je kinderen zichzelf zijn en jij als volwassene verdiep je in verlichting, daar zijn de leraren van Mij voor. Maar je kunt ook hier aan Mij vragen stellen, nu ik er toch ben.

Nogmaals, als je niet de ruimte krijgt om jezelf te zijn en dat is niet luisteren naar een autoriteit buiten jezelf (de leraar, de minister president etc) maar leren luisteren naar je eigen waarheid -lees- je gevoel, dan ontstaat er een vals zelfbeeld. Vanuit dit valse zelfbeeld is onze hele politieke systeem gebaseerd wereldwijd!~!

Kijk even met wat voor een arrogantie Rutte van Hagen behandelt,  precies zoals wij onze kinderen behandelen?? .  Als men nu nog steeds niet ziet dat hier een agenda wordt uitgerold van een paar rijken dan moet het maar gebeuren. Het tij kan gekeerd worden, maar alleen als wij onze verantwoordelijkheid nemen. Haal je kinderen van school! Laat ze thuis in vrijheid opgroeien en mensen zoals Rutte, de Jonge en hun meester Billie "you don't have a choice" Gates zijn dan verleden tijd.  Ik doe niet meer mee!!

Wybren van Haga vs. Mark Rutte - Positief getesten zijn geen besmettingen 04-11-2020

Wybren van Haga vs. Mark Rutte - Positief getesten zijn geen besmettingen 04-11-2020 Tekst: Van Haga; Dankuwel voorzitter. Ik heb tijdens mijn eigen bijdrage gevraagd over de PCR-test. En ik neem aan dat minister De Jonge dat in zijn bijdrage gaat beantwoorden. Rutte; Wederom... ja. Van Haga; "Nou..eigenlijk zelden maar ik hoop dat het vanavond dan wel gaat gebeuren. Tot mijn verbazing gebruikt de premier het woord besmettingen. En tot overmaat van ramp ook het woord besmettelijken. En ik vraag me af of hij het met mij eens is dat een positieve PCR-test niet een besmetting is? Of niet gelijk staat 1 op 1 aan een besmetting. En zeker niet aan een besmettelijkheid! Rutte; Voorzitter, die hele techniek gaat dadelijk echt de heer De Jonge op in. Arib; Ja?...De heer Van Haga, misschien dat u straks weer?.... Van Haga; Ja.....straks zal ik er ook weer staan. En het jammere is dat ik dan waarschijnlijk ook weer geen antwoord krijg. Maar ik vind het toch wel vervelend dat er gesproken wordt over besmettelijken terwijl het gaat om positieve PCR-testen. En er is echt een wezenlijk verschil. Dus nogmaals de vraag; Begrijpt de minister-president het verschil tussen positieve PCR-testen, besmettingen en besmettelijken? Rutte; Ja. Absoluut. Van Haga; Maar kunnen we dan in ieder geval afspreken dat we voortaan gaan spreken over positieve PCR-testen? Want dat is precies wat het is. Rutte; Nou, dat begrijpt niemand volgens mij thuis. PCR-testen, dat is van het jargon dat geen mens verder begrijpt volgens mij. --------------------- Bron: Tweede Kamer 04-11-2020 https://debatgemist.tweedekamer.nl/debatten/update-coronavirus-12 ================== Mededeling: We waren genoodzaakt om een nieuwe pagina te starten wegens censuur. Like - volg en blijf op de hoogte. https://facebook.com/MeldpuntNL ================== ==================

Posted by Meldpunt Nederland on Wednesday, November 4, 2020

Iederwijs

Omdat wij het al die jaren hebben laten aanmodderen komt het nu als een boemerang naar ons terug. Het schoolsysteem van iederwijs is jaren geleden al door de linkse en rechtse kerk afgeserveerd . Iederwijsschool zou een veredelde speeltuin zijn volgens het CDA?  Blijf vooral de politiek en de Msm vertrouwen want zij weten het allemaal zo goed, toch? Zo verteld een oud leerling dat ze na Iederwijs naar de PABO zou willen om te studeren. De PABO  nam haar niet aan omdat zij op een iederwijsschool heeft gezeten?!?. Hier zie je het ego aan het werk (PABO) zoals het ego (Msm en de politiek)  nu te werk gaat ten opzichte van Gezond Verstand. Wil jij ook zo te werk gaan als de politiek en Msm die allen vanuit het bange ego de wereld beleven? Wees een individu die zichzelf accepteert of ben je een idee (ego) die zichzelf nooit accepteert?  En het feit dat over de hele wereld de basisscholen open mogen blijven is natuurlijk om die generatie te indoctrineren dat ze vies en besmettelijk zijn, zodat ze allen zonder morren een vaccin en een chip in hun hoofd nemen.  Word wakker!!!!!

Men heeft het idee dat als kinderen kunnen doen waar zij zin in hebben het psychopaten worden??  Het is precies andersom. Als je kinderen verbied zichzelf te zijn wie zijn ze dan wel? Kijk even om je heen en vooral naar de leugenachtige MSM en politici. Hebben zij op een Iederwijsschool gezeten?? Nee natuurlijk niet want dan zouden ze voor de onschuld dus de waarheid zijn opgekomen. Nu worden wij door de deugmensen de duisternis ingegooid. Omgekocht met het geld van Billie Turf. Geen 1 kind van een iederwijsschool zal een Mark Rutte of een de Jonge worden. Jezelf verraden voor wat geld en roem zou nooit een deel worden van deze kinderen die in vrijheid zijn opgegroeid.

Min:3:30 Zij vraagt aan het jongetje :" wat ben je daar aan het doen?" Het jongetje kijkt haar met een glimlach aan en zegt:" Zitten". " moet jij niet leren?" vraagt de interviewster. Het jongetje doet wat een Boedha ook doet, benoemen wat je aan het "doen" bent. Zitten is wat dat jongetje op dat moment doet en moet je daarvoor denken? Maar wie kan dat,  buiten de verlichten om? Juist de onschuldige kinderen.  De interviewster had naast het jongetje moeten gaan zitten en kijken of het haar ook lukt. Zitten! Dat scheelt haar weer een yoga lesje. Het ego haalt jou continu weg bij Mij in jou, de innerlijke stilte wie jij diep van binnen bent. Als wij niet willen inzien dat we de weg dus onszelf kwijtraken door het veeleisende staatsschool systeem, die je weghaalt van jezelf dan komt het nooit goed. Dus nadat wij deze oorlog hebben gewonnen dient het schoolsysteem te veranderen naar het Iederwijssysteem, Althans voor heb die dat willen. De rest kan zijn kind naar een staatsschool brengen waar de schooldirecteuren de kinderen onder groepsdruk zetten om een mondkap te dragen.  Succes!

 

Gezond Verstand

Luister even naar de heer Van Wolferen, dit doet dus het ego. Op angst (ego) inspelen van de medici, omdat zij natuurlijk financieel afhankelijk zijn van hun werk luisteren ze naar hun eigen ego in plaats van hun Hart dus het gezonde verstand. Laat onze kinderen individuen zijn die op eigen benen leren staan zodat de waarheid ten alle tijde geleefd kan worden.

Klein gedeelte uit het artikel op ninefornews.nl

Toen hij begon met Gezond Verstand kreeg Van Wolferen steeds meer reacties van artsen en hooggeplaatste medische wetenschappers, die in sommige gevallen anoniem wilden blijven. Zij vertelden ontroerende verhalen over hoe erg de lockdowns zijn geweest. “Ze hebben veel meer schade berokkend dan de meeste mensen beseffen. Ook wat betreft ziektes.”

Hele zware druk

Vervolgens beloofden deze mensen hierover artikelen te schrijven, maar zij staan nu onder hele zware druk. “Ze kwamen naar mij toe omdat ze geen toegang hadden tot de gevestigde media. En toen kwamen ze onder druk te staan van hun eigen vakverenigingen.”

Als wij niet duidelijk maken wat er nu gebeurt en in wat voor situatie we terecht zijn gekomen dan wordt de zaak straks heel veel erger, waarschuwt Van Wolferen.

Wow: "Gebruik deze tijd voor een reset op het gebied van onderwijs en het leven Zelf, om van  egoïsme naar individualisme te gaan. Een wereld van verschil. Kies voor jezelf in plaats van je ego!!"


«   »