LIEFDE IS HET ENIGE DAT MEER WORDT ALS JE HET DEELT!

Het dragen van een masker

Gepubliceerd op 30 oktober 2020 om 09:57

Psychopathie ontstaat volgens de heer Storm op zeer jonge leeftijd. Dit ontwikkelt zich tijdens het opgroeien en daar komen ook de leraren en schooldirecties uit voort. Want zij voeren de opgelegde verlammende regels (vrijwillig) voor jullie kinderen gewoon uit. Als jullie mijn visie hebben gelezen op deze site, snap je wel dat ik hier niet van opkijk. Ik probeerde de mensen al in 2012 te waarschuwen middels mijn gedichten, maar er was en is nog steeds geen interesse? Gewoon even je masker afdoen en je ziet Mij!

Het psychopathie-virus. Jorn Lukaszczyk in gesprek met Jan Storms.

 

Dit las ik op een site: "Een essentieel onderdeel van het plan voor totale wereld controle is dat ze toegang hebben tot onze gedachten en emoties en in staat zijn om die te manipuleren op een manier die hen uitkomt. Dit alles zal zoals gewoonlijk worden verkocht als heel belangrijk voor “het grotere goed”.

 

Maar lieve mensen dit is al 120 jaar aan de gang met de invoering van het onderwijs. Het onderwijs is er op gericht om een autoriteit buiten jezelf te gehoorzamen. Onze gedachten en emoties zijn sowieso niet van ons. Je wordt als kind volgestopt met kennis die door de overheid is goedgekeurd. In de klas mag je niet je eigen emoties volgen, doe je dat wel dat krijg je over het algemeen straf. Via de Msm word je ego vervolgens gemanipuleerd met  Angst.  Manipuleren wij onze kinderen ook niet op dezelfde wijze?  Ieder kind groeit zo op in verdeeldheid. Het ego is verdeeldheid. 

 

Door het ego gegijzeld

Het is voor de zittende macht een peulenschil om het volk te bespelen. Wij zijn allen gegijzeld door het ego. Het ego die tegen het Zelf is. Het zelf in jou is de innerlijke stilte. Je ziet nu dat politici het verschrikkelijke killer virus gebruiken om verdeeldheid te veroorzaken. De ander is een potentieel gevaar, met ander woorden jij bent een potentieel gevaar. Het antwoord is volgens Dolf Jansen verbondenheid. Dus je moet de visie volgen van de dictator anders raken we volgens Dolf in verdeeldheid??  Dus iedereen die een andere gedachtegang heeft dan de macht is niet voor verbondenheid. Je reinste chantage. 

 

We komen allen uit dezelfde bron volgens deze Nederlandse lerares Tanja. Maar beste Tanja weet jij dan ook wat de bron is? De bron waar wij allen uit voortkomen is het bewustzijn. De innerlijke stilte. 

 

Verdeeldheid of verbondenheid, waar kies jij voor? Dr. Roel van webwinkel Orjana heeft nog een mooi betoog hierover geschreven. Het maakt niet uit waar je in gelooft,..een  gepersonaliseerde God, een terugkerende planeet met het kwaad, of dat we in een simulatie leven of dat het milde griepvirus een covid killer virus is. Allemaal handvaten voor het ego maar wij zijn meer dan een idee alleen.  Wij zijn zowel de menselijke geest (psyche) als wel de heilige geest (Ziel) ineen, het ware individu~!

 

Kleine update:

Net gaan winkelen en kom de buurvrouw met haar 6 jarig kind tegen. Zo in en in  geïndoctrineerd  door het schoolsysteem dat het begint te gillen dat ik toch echt 1,5 meter afstand moet houden. Het zijn ook de gelovigen (waar dan ook in) die het absurd vinden als de (basis)school gesloten zou worden ivm Corona. Dit zijn zogenaamd de wakkeren onder ons, die hun kind gewillig naar de indoctrinatie kampen sturen. Deze kinderen hebben nu al het idee besmettelijk te zijn, dus zichzelf en hun omgeving als een gevaar (blijven) te zien. Dit is occultisme, dit is satanisme,  je kind laten geloven dat het een gevaar is.  

Dus een ieder die zijn kind in deze tijd naar school laat gaan is mede verantwoordelijk voor de corona soldaten in de nabije toekomst.  Deze kinderen worden nu op school wijs gemaakt dat zij van nature niet bestand zijn tegen de natuur!?! Deze kinderen zullen zonder blikken of blozen een chip in hun hoofd laten plaatsen, want ja wij zijn besmettelijk he? In wat voor een God geloven de gelovigen eigenlijk,..Satan? Zeker want het ego is zo sluw dat men het niet eens door heeft hierdoor bestuurd te worden. KNOW THYSELF! Kom op bevraag die "gek" die denkt dat 'ie Mij is. 

E-mail wordt niet getoond. 


«   »