LIEFDE IS HET ENIGE DAT MEER WORDT ALS JE HET DEELT!

Welterusten Arjen Lubach

Gepubliceerd op 20 oktober 2020 om 12:07

hee Arjen Lubach,..lekker geslapen of hebben de fabeltjes in fabeltjesland  je wakker gehouden?,,.oh wacht.,..slapen doe je nog steeds met je ogen open.

 

 

Nou hier Nadia Denise Duinker,.in jouw ogen een complot gekkie, heeft een mooie boodschap voor jou

Met walging zitten kijken naar de aflevering van Zondag met Lubach gisteren. Hij legt mainstream volgend Nederland even haarfijn uit, dat iedereen met een tegengeluid in een cognitieve dissonantie zit waarbij zij zich laten leiden door de tunnel van tech. Een van de pakweg vier argumenten waarmee tegengeluid zonder enige inhoudelijke beargumentering van tafel wordt geveegd. De mensen die achter het beleid staan, zijn verder wel allemaal zelfstandig denkende heldere hoofden uiteraard. Zij zullen zichzelf op geen enkele manier schuldig maken aan tunnelvisie en staan met een ruime en open blik, vol liefde in het leven. Het tegengeluid daarentegen wordt beticht van haatzaaierij en opruΓ―ng. Terwijl het juist het beleid en dit soort media berichten zijn, die de verdeling voeden. En daarnaast grijpt Lubach even de kans om pedofilie en ritueel misbruik ook volledig in de complothoek te zetten. Allemaal Nepnieuws toch? Nou als Lange Frans het zegt, zal het wel. Lubach daarentegen kan je wel blind vertrouwen met zijn maatpak aan bij onze vertrouwde VPRO. Ik geloof dat Lubach nog even de luisterdocu Glasscherven en Duistere rituelen moet luisteren van argos en zijn eigen omroep. En zich ook nog even moet verdiepen in de Epstein affaire die dankzij corona verdacht weinig aandacht krijgt. En while you’re at it, duik gelijk even in een affaire uit eigen land van een paar jaar geleden. Iets met een secretaris generaal van justitie waarvan de beerput in de doofpot is beland. Met dank aan vriendjespolitiek is de beste man eervol met pensioen gegaan zonder verdere vervolging of aan de schandpaal genageld te worden door de MSM. Als je het mij vraagt is na de incidenten rondom dit schandaal de onafhankelijkheid van de Nederlandse media definitief verkocht aan de staat. Geloof anders lekker dat zondag met Lubach je het volledige verhaal en inzicht geeft in de wereldproblematiek. Laat hem lekker je beperkte wereldbeeld bevestigen. Maar vergeet niet dat de vrouw van minister Ollongren, Irene van den Brekel, de oprichter is van productiebedrijf Human Factor. 1 keer raden door wie Zondag met Lubach wordt geproduceerd. Juist ja! Een verspreking van mezelf in onderstaand filmpje. Lubach is geen journalist.. dat moge duidelijk zijn.

Posted by Nadia Denise Duinker on Monday, October 19, 2020

En om het af te maken hier nog een in jouw ogen gekke kwakzalver die je wat tips geeft om je  immuunsysteem te versterken. Maar in jou geval zou ik wachten op het vaccin van je vriend Billie "you dont have a choice" Gates

 

Maar ik begrijp nu Arjen waarom je met gespleten tong praat, want dit stond te lezen in de mediakrant: "Nu het kabinet Rutte III is beëdigd, is de producent van het politieke-satirische Zondag Met Lubach voortaan de vrouw van een vicepremier. Human Factor-producent Irene van den Brekel is namelijk getrouwd met Kajsa Ollongren (foto), de vicepremier namens D66 én minister van Binnenlandse Zaken.

Hier een foto en artikel met zijn baas

THE ORGANIC PHARMACIST (100% natural products)

WOW!! I've spent the last 24 hours living with Dr. Ahmed Salah at his home in a remote part of the Sinai Peninsula in Egypt. You guys are going to LOVE his story!!! After getting inspired from meeting an Austrian tourist in his village 25 years ago, Dr. Ahmed has spent the last two decades educating himself on natural remedies to cure (almost) any kind of sickness. He grows EVERYTHING himself in his backyard -- I'm talking about hundreds of plants, vegetables, fruits, herbs and spices -- and crafts these 100% natural products into care packages to sell in his beautiful pharmacy. The craziest part about all of this is that we are in the middle of the desert! Share this video with your friends if you feel inspired by Dr. Ahmed Salah -- I think the world could use a little bit of his positive energy these days. Follow Drew Binsky on Facebook for more travel stories from every country in the world, and join me on Instagram: https://instagram.com/drewbinsky Thanks to @abdra_96 for the extra shots

Posted by Drew Binsky on Wednesday, September 23, 2020

En hier in Egypte Arjen zijn ze echt gek geworden. Zij hebben jouw show zeer waarschijnlijk niet gezien. Hoe durven ze de maatregelen te negeren die MSM ons voor het voetlicht brengen.

En dan heb ik hier jouw Goeroe die je  precies laat zien hoe je leiderschap toont. De leiderschap die hij volgens jou meer moet laten gelden. Misschien kun je er samen met je boezemvriend Mathijs naar kijken?

En hier nog een broeder met zijn gestapo's van je, die geen tunnelvisie heeft en echt een eerlijk mens is zo beweert de beste man zelf. En een politicus liegt niet,..toch Arjen?,..mooie vrienden heb jij. (22-10-2020 Ook dit filmpje , linksboven, waar een burger door 3 BOA"s tegende grond wordt gewerkt in Rotterdam is gecensureerd door YT)

Hierbij roep ik alle homies op om te strijden tegen de enige echte vijand, het ego te herkennen aan het uniform, welke dan ook. Ben benieuwd hoe lang dit filmpje op YT blijft staan.

UIteraard kan de MsM niet achterblijven, zo staat te lezen in de roddelgraaf:"

Maak Lubachs fiksdefuik  verplichte kost op scholen’ 

Hier een klein stukje van het artikel :"Lange Frans is zo overtuigd van de poep die zijn mond verlaat, dat hij zich al volledig heeft afgesloten voor welk tegengeluid dan ook. En iets zegt mij dat hij zijn twee kinderen ook geen ruimte laat voor een eigen oordeel. The story continues".

Wow: "afgesloten van welk tegengeluid dan ook" schrijft de krant die geen enkel ander geluid laat horen dan dat van OMT en RIVM hahaha.  Als je de kinderen u nog niet van school haalt dan zijn alle ouders medeplichtig aan het volksverraad en de genocide die heeft plaatsgevonden en nog steeds plaats vindt".


«   »