LIEFDE IS HET ENIGE DAT MEER WORDT ALS JE HET DEELT!

"Dit is zieke shit"

Gepubliceerd op 19 oktober 2020 om 15:20

"Dit is zieke shit"

Dit is zieke shit en daar ben ik het helemaal mee eens.  Wat een zieke shit maak jij Arjen Lubach.  Helpt daar een mondkapje tegen?

 

Realiteit

In een artikel van roddel beerput programma Boulevard waar jij je zeker thuis voelt stond het volgende te lezen: "Zo'n twee miljoen kijkers zagen hoe Arjen zijn beklag deed over Lange Frans. Zijn complot denken zint de Zondag met Lubach-presentator niet. Volgens Lange Frans onderhouden de elite en politieke leiders een satanisch pedofielennetwerk. De meesten van jullie denken nu, hoop ik: what de f*ck is dit?" aldus Arjen in zijn talkshow.  Dat had ik ook, totdat ik laatst een beetje ben gaan rondklikken op YouTube. Daar zijn heel veel mensen die geloven dat onze realiteit niet klopt."

Eigenlijk zou ik dit niet moeten doen, maar aangezien ik de ervaarder in Mij, dus mijn individualiteit accepteer, krijg je dus ook dit soort stukken te lezen. Er komen blogs aan waar ik uitleg wie Mij is en jou wijs op de wijsheid die jij en de kinderen van nature bezitten en nee niet in een parallelle werkelijkheid van Arjen. Maar gelukkig voor jou Arjen helpt  Agent-provocateur  Martin (de hele alternatieve media is controlled-opposition behalve ik) je een handje."

 

Fabeltjes?

De realiteit klopt wel Arjen alleen de realiteit die jouw vriendjes van de Msm ons doet voorhouden is een parallelle werkelijkheid. Weet je Arjen als ik je vriend Hugo de verschrikkelijke  en Mark de vrije tijds metselaar hoor praten over het vreselijke killer virus dan hoop ik dat de meeste van jullie denken: "what de f*ck is dit?".  Maar dat gaat niet gebeuren, dat laat het ego niet toe.

Kijk, dat de Lange zich laat meeslepen door zijn emoties,  wat op zich niet zo vreemd is als je bedenkt dat ritueel kindermisbruik toch echt ook in Nederland voor komt.  En dan hoofdzakelijk door de rijken en  intellectuelen gepraktiseerd. Waarom? Omdat zij alleen nog maar uit hun denken kunnen komen (in Mij dus) door iets vreselijks te aanschouwen.  Al het "andere kennen ze al".  Ben je Robert M vergeten of is dat ook een verzinsel, een parallelle werkelijkheid? Als jij mocht besluiten om samen met je vriendin een kind te krijgen, stop het kind dan direct in een kinderdag verblijf van de vrienden van Robert M.  Het zijn toch maar fabeltjes,  afgesproken?

 

Het verschrikkelijke virus van de A catergorie?

Maar goed, even over dat verschrikkelijke virus. Dus de mensen zoals artsen, juristen, hoogleraren, wetenschappers en professoren met een andere kijk dan de dictators eehm ik bedoel jouw vrienden, zijn allemaal gekkies? Kijk je even mee?

Ook deze jonge dame verkeerd volgens jou in een parallelle werkelijheid?

Argos over ritueel misbruik

Al ruim een jaar doet Argos onderzoek naar georganiseerd ritueel kindermisbruik. Ze spraken ruim honderd mensen over de meest afschuwelijke martelpraktijken. Hoe onderzoek je een verhaal dat je zelf niet wil geloven? Lees en luister hier bit.ly/ritueelmisbruik

Posted by VPRO on Sunday, June 28, 2020

Verzet

Ik heb het maar even extra groot voor je gemaakt zodat je het niet kunt missen.  Al vraag ik mij dat af, gezien je in een parallelle werkelijkheid leeft zoals je politieke vriendjes en die van de MsM.  Heb je de kans om voor het volk op te komen, laat je het liggen. Maar gelukkig woon je in Nederland, het land van het verzet toch? Iedereen zat toch in het verzet in de 2de wereldoorlog? Hoe durfde ze de joden weg te zetten als onhygiënische en zieke mensen. Dat zou jij toch nooit doen, toch? Als deze hele hoax een kantelpunt bereikt wat moet jij dan? Er prat op gaan dat je in het verzet zat tegen deze coronahoax??

Dus als het vaccin er is dan sta jij natuurlijk vooraan in de rij (schijterd) om de spuit te krijgen. En alle complot gekkies die het virus ontkennen als zijnde een killer virus, ja, wat moet je met die mensen volgens jou?  Per trein naar de Fema kampen in Zaandam?  Oh, dat is natuurlijk een parallelle werkelijkheid

 

NOS de Fabeltjeskrant

Hij ratelt met zijn hoge stemmetje nog vrolijk door: "Hierbij nam hij een filmpje van Lange Frans als voorbeeld, waarin de rapper beweert dat het NOS Journaal elke dag hun kijkers manipuleert. "Zij zeggen: 'Alles wat je op televisie ziet en in de kranten leest, is fake news'", legt Arjen uit. "Als je dat eenmaal gelooft, kom je vanzelf terecht in een soort web van theorietjes." 

 Als je wat eenmaal gelooft Arjen piepstem Lubach?? De NOS en de rest van de MsM bedriegers brengen volgens jou eerlijk nieuws?  Waar, zoals dat een democratie beaamt, geluisterd wordt naar meerder kanten van het verhaal? Het fabeltjesfuik beste Arjen is wat jou innige vrienden van de gehele Msm doet,  fabeltjes creëren.  Dit heeft niets met de werkelijkheid te maken, maar alles met een fake realiteit. Ga anders met je cameraman langs alle ziekenhuizen van Nederland.  Daar zie je de realiteit!

 

Medelijden

En nog brabbelt hij via de energie die hij van Mij krijgt door:  "Ik sta op het punt dat ik bijna medelijden krijg met al deze lui", gaat Arjen verder. "Deze mensen zijn met open ogen in het algoritme van die grote platforms gelopen (...) Als er straks ergens op basis van die complotten geweld uitbreekt, of nog erger: een burgeroorlog, dan is dat een direct gevolg van het verdienmodel van die internetbedrijven." 

Ik sta op het punt medelijden met jou te krijgen Lubachje.  Je bent een arrogante klootzak samen met je vriendjes van de Msms met Mathijs voorop.  Dus je bent al een voorzetje aan het geven voor het ministerie van waarheid.? befehl ist befehl! Die vreselijke internet bedrijven met hun verdien model ook.  Eehm,. wat verdien jij, met ons belastinggeld? Gelukkig voor jou heb je 2 Miljoen kijkers !?! waar ik het moet doen met 12 :(   Wie weet gaan die 12 lezers Mij delen,.....want ik heb wel zin om je recht in de ogen te kijken....je weet maar nooit.

 

Stekker eruit

En nu ga je stoppen met je show tijdens deze vreselijke corona ziekte? Je kiest zoals baardman Klaasie Dijkhof van de VVD eieren voor je geld. Groot gelijk heb je beste kerel want het tribunaal heeft al een plekje voor jou en je redactie vriendjes ingedeeld.  Hier nog even de bange man voor het vreselijke killer virus  aan het woord.  Je hebt gelijk, haal zo snel mogelijk de stekker uit dit vreselijke misselijkmakende sterk gepromote (DWDD, ons kent ons) programmaatje. 

                                                                                                                                  Hier Arjen nog wat complotgekkies die

                                                                                                                                  in een volgens jou parallelle werkelijkheid leven.

Trouwens je hebt behoorlijke overeenkomsten met je opa?


«   »