Het ego in aktie

Gepubliceerd op 17 oktober 2020 om 12:30


                  we R all 1 Amsterdam & Rotterdam

     alleen samen krijgen we de leugenaars eronder

                                 klik voor SugaCane

              We R All U-niq   Rotterdam & Amsterdam.

                         Samen sterk tegen de bezetters

                                    klik voor U-niq

Ik heb meer met deze homies dan de BN'rs en huichelaars in Den-haag

Kijk en luister even goed naar vrijmetselaar Rutte, gewoon glashard liegen. Recht in je gezicht!

Dit is hoe je een ego/leugenaar herkent

 

Liegen en bedriegen

Ik ben nogal, zoals je onderhand moet hebben gemerkt, fel ten opzichte van ego praktijken. Of het nou gaat om de wereldse of het spirituele ego. Het ego is een mechanisme die de mens onbewust maakt voor Mij, dus jouw innerlijke stilte, onbewust voor jouw Zelf dus. Hoe het ego werkt laat de in zijn vrije tijd metselaar Rutte zien. Liegen bedriegen manipuleren en slijmen naar de autoriteit, het Koningsroofhuis.  Voor iedere proleet gelden de coronamaatregelen behalve voor Grappie en Willempie en zijn gevolg.

 

 Jij ook?

Ben jij ook een ego of durf jij transparant jezelf te zijn. In het nieuwe tijdperk, in mijn wereld is geen plaats voor nep mensen. Dus laat dit even indalen.

 

Vrijheidsstrijders

Ik ben hier om een beweging in gang te zetten die het onschuldige kind ziet als een belangrijke factor voor wereldvrede.  Mensen die de stap naar Mij, dus zichzelf willen zetten ongeacht wat de omgeving daarvan zegt.  Een beweging die elkaar helpt door elkaar ruimte te geven. Een beweging die zal bestaan uit individuen die wel durven op te staan, zoals onze medevrijheidsstrijder Mr. Reiner (want toknow.nl) Fuelmich. "Samen met een internationaal netwerk van advocaten, gaat hij de rechtmatigheid van de corona-maatregelen aanvechten. Op grond van de nu bekende feiten, gaat het advocatennetwerk wereldwijd, degenen die voor de maatregelen verantwoordelijk zijn, strafrechtelijk vervolgen en aanklagen voor civiele schade." (stukje naar beneden scrollen en Nederlands ondertiteld)

 

Verstek

Waar blijven de Nederlandse intelligentia ? Ze doen net alsof ze op eigen benen staan en het ware individu uitbeelden, maar dat is een farce.

En daar bedoel ik, buiten de artsen, advocaten en rechters, ook de  cabaretiers van Nederland  mee. Hebben jullie eindelijk de mogelijkheid om iets heel belangrijks aan te kaarten, wat de toekomst van alle mensen en vooral de onschuldige kinderen in Nederland aangaat, laten jullie verstek gaan. Daar waar mijn homies wel voor staan. 

 

Vrijheid

En zo laten jullie jezelf allemaal stuk voor stuk kennen als zeer bange en domme egootjes.  In plaats dat Hansie Teeuwen, de Jonge en Rutte aanpakt met betrekking tot het tot staatsgeheim gebombarderde vaccin, doet hij dit. “Laten we er een mooie corona van maken,” oppert de randdebiel,..Kom op man,...Ik kan je werk best waarderen maar dit beste Hansie, tsja wat moet ik hierop nog zeggen. Dat de kinderen je allemaal dankbaar zijn voor wat je hebt gedaan met betrekking tot hun vrijheid? Jij en de rest van je collega's zijn gewoon allen onderdeel van de gevestigde orde, waar jullie je zogenaamd tegen afzetten. Ook weer zo'n ego streek. Je anders voordoen dan wie jij in werkelijkheid bent.  

 

Ben jij ook zo of kies jij voor de kracht van het nu in jou?                         Now or Neva

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »