Tijn Touber: "mijn relatie met Jezus Christus"

Gepubliceerd op 16 oktober 2020 om 13:49

Beste Tijn,  ga alsjeblieft bij een spiritueel meester in de leer, voordat je nog meer psychische schade aanricht, bij jezelf maar vooral bij je volgers.  Je maakt van  spiritualiteit een rariteitenkabinet.

 

Het ego is Illusie

Joshua/jezus was het lichaam,  de ervaarder en Christus is Mij in jou,  de innerlijke stilte. Tijn je hebt geen verlichting meegemaakt, onmogelijk.  Je hebt de 4de dimensie nooit gerealiseerd. In de realisatie weet je dat er helemaal niemand is, dat jij altijd al de innerlijke stilte bent geweest.  Het ego is bang om alleen te zijn, vandaar ook de illusie die jij ervaart als zijnde echt.

 

Download

Zoals je al zelf aangaf in je altijd vriendelijke betoog (waar is je schaduwkant die jij omarmt?), ga je pas wezens zien als je erin gelooft. Het is dus niet echt Tijn, het is je geloof. Je hebt er zelfs een fictie-roman over geschreven. De download waar jij het over hebt wil niet zeggen dat de informatie uit een cloud komt. Dat wil Billie "you don't have a choice" Gates  juist. Hou je daar eens mee bezig,  dit is de duisternis (ego) die om zich heen slaat.

 

Gevaarlijk

Je bent in de flow, dus schrijf je direct op wat er in je opkomt. Dat gaat dus buiten je denken, buiten je ego om. Dan VOELT het alsof jij het niet hebt geschreven,  simpelweg omdat je nog steeds geïdentificeerd bent  met je ego. Wij zijn niet het ego dat is maar een instrument om je individualiteit te beleven. Hoe je praat over spiritualiteit is gevaarlijk.  Je "helpt" de spirituele zoeker naar Mij, de innerlijke stilte niet op deze manier. Je brengt ze op een dwaalspoor. Jezus stond naast je?? en jij zegt verlicht te zijn? OMG Jij hebt het over de 5de dimensie??  Met wezens en al?

 

Vriendjes met het leven

In de 5de dimensie zijn geen wezens meer te vinden in het bewustzijn.  Het bewustzijn "verbrand"" alle leugens en illusies, dat is de 5de dimensie Tijn. Waar ieder kind vriendjes met het leven mag zijn Tijn. In jou wereld mag dat niet, kijk maar om je heen. Voor de kinderen staat er straf op als je vriendjes bent met Mij,  jouw innerlijke stilte,  dus het leven zelf. Je mag dan wel heel mooi zacht praten maar wat er uit komt is totale onzin, lieve mensen.  Je vangt spirituele zoekers af met verzinsels en daar ben je niet de enige in. Maar goed, dat is het pad van jullie volgers.

 

Gewaarzijn

Verlichting=AL L1 zijn,  de onmetelijke innerlijke stilte zijn! Verlost van allerlei projecties. Er is helemaal niemand die problemen in het hoofd kan hebben, omdat er niemand aanwezig is in je hoofd alleen een zeer scherp gewaarzijn. Dat is je bevrijding!!  Jij bepaalt of je gedachten toelaat en erme gaat spelen. Nog even en je draait door beste man, ik waarschuw je alleen maar.

 

1 Ziel

Je bent al verlicht zeg je maar wie heeft dan een relatie met Jezus en met Christus? 2 zielen?? Er is maar 1 ziel (God), waar wij allen een manifestatie van zijn, verbonden via het Zelf (de innerlijke stilte).  Jou is ego of in mijn geval de ervaarder en  het Zelf is je innerlijke stilte, de Boeddha en voila   jouZelf helemaal Gratis! Wie weet komt Gautama Boeddha ook nog bij je langs,  gaat wel druk worden dan.

 

Bang voor Mij

Je bent echt bang voor Mij he Tijn? Jezus die jou wil overnemen?? OMG. In de psychiatrische inrichtingen heb je ook veel mensen die geloven overgenomen te zijn. Dat is ook bijna iedereen, overgenomen door het ego. Men kiest liever voor gekte dan het onbekende. Men is bang voor Mij, men is bang voor innerlijke stilte, terwijl dat juist een burcht is waar geen enkele (demonische) gedachte of wezens door heen kan komen.  Misschien moet je toch maar even naar Mij toe komen Tijn, want de tijd van Jezus zit er op en de  tijd van Wow is aangebroken. De 5de dimensie voorbij verlichting. Maar  voordat het zover is luister dan eerst even naar dit nummer, speciaal voor jou. 

Reach Out & Touch Me


«   »