Je bent al verlicht

Gepubliceerd op 9 oktober 2020 om 14:17

Tijn Touber weet echt niet waar hij over praat.

Tijn bedoelt het goed, maar praat over de 5de dimensie en over verlichting alsof hij weet waar hij over spreekt. Je kunt geen contact hebben met overledenen zoals hij beweert te hebben met zijn vader. Want er is helemaal niemand en pas als jij je dit hebt gerealiseerd dan ben je verlicht. Er is iemand, als jij in vorm (lichaam) bent en als die vorm ophoud te bestaan blijft er helemaal niemand over. En laat het (spirituele) ego daar nou heel bang voor zijn. Beste Tijn, je maakt meer kapot dan je lief is, zonder daar bewust van te zijn..   Goede bedoelingen zijn niet altijd goed. 

Deze beste man weet echt niet waar hij over praat. En nu worden de groupies van Tijn zekers boos op Mij, want Tijn weet het echt allemaal., toch Tijn?  Wow, 14 jaar een monnik, goed hoor,.. Beste Tijn, je mag dan wel 14 jaar als monnik hebben geleefd en veel kennis hebben opgedaan, maar dat wil nog niet zeggen dat je daadwerkelijk verlichting hebt ervaren. Dat heb je niet, anders zou je niet praten over de vele wezens. Er is maar 1 wezen dat voor altijd leeft en dat is Mij in jou, de innerlijke stilte. De rest is gefabriceerd Door je psyche dus Bewustzijn i.s.m. De hersenen.

De hersenen produceren wezens als jij die zo graag wilt zien (in je bewustzijn die fungeert als scherm, waar jij je wezens in "ziet") omdat je er zo erg in gelooft en dan krijg je ze ook. Dat is de magie van mens zijn. Maar JIJ zou moeten weten dat het fictie is, simpelweg omdat jij weet wie je bent. En dat is beyond everything..maar dat wist je natuurlijk, want je bent al verlicht. Maar ik moet toegeven dat je wel in de buurt komt. In ieder geval meer dan mensen die de waarheid (wij zijn het Bewustzijn) bewust koppelen aan onzin zoals; we leven in een simulatie. Hij vang mensen af die oprecht geïnteresseerd zijn in spiritualiteit. En dat doe jij ook beste man. Als je niet de hele waarheid kent dan kun je beter je mond houden en het licht laat schijnen in je dagelijkse bestaan. Maar je beleeft nu je individualiteit via Mij (goed gevoel he?) en dat is je volgende verslaving, naast je ooit wietverslaving. 

Wij zijn niet op weg naar heelheid, wij zijn al heel. Geen 1 kind (alleen op de democratische/staatsvrije scholen) mag die heelheid via de individualiteit ook echt in vrijheid ervaren. Al dat wijze (spirituele) gelul. Mij in jou (de innerlijke stilte) is de enige echte spirit. Het ego is de illusie, jij niet!!! Hoe wij 1 heid kunnen ervaren is via onze individualiteit. En dat begint bij de onschuldige kinderen. Wij zijn al verlicht oreer je, wie zijn wij dan,... alleen de volwassenen?? Alle kinderen zijn al verlicht maar mogen dat niet zijn in het onderdrukkende Zelf, onderdrukkende vrijheid van het (school)systeem. En als je dan intelligent bent komt vanzelf de vraag "is dit alles""? Nu moet je wel zoeken naar verlichting.

Onze (basis) scholen en de onwetendheid bij de volwassenen creëert dus het valse zelf BEELD beter bekent als het ego. In plaats dat jullie het spirituele wat altijd en nu in optima forma is onderdrukt erbij halen, zoals; "Het is lachwekkend en triest te gelijk hoe bijna een heel volk zich laat beet nemen. En de mensen die het zien worden weggezet als complot gekkies." Dit heeft alles te maken met hoe we zijn opgegroeid. Mond houden en doen wat de autoriteit van jou verlangt. Iedereen denkt logischerwijs het ego te zijn. De illusie. Die zooooo bang is Bang is voor Mij! OMG. Ik kom ook niet als spiritueel leraar maar als vriend. De innerlijke stilte transformeert in het nieuwe tijdperk van leraar naar  vriend. En inderdaad de stilte heeft alleen een stem via het lichaam, dus kleeft daar altijd een stuk aan van de boodschapper, daarom zie je Mij (nog) niet op het wereld podium. 

Omdat wij nooit het Zelf mochten zijn is de innerlijke stilte verworden tot vijand. heb het daar eens over. Waarom voert iedereen de debiele mensonterende maatregelen uit? Juist,.. omdat dat ons is geleerd op de (basis)scholen!! Jij moet als je kind je mond dicht houden (wat BIJNA iedereen normaal vindt) en je onderwerpen aan een autoriteit buiten jezelf. Daar hebben ze Mij voor misbruikt!! Mij in jou is de enige echte autoriteit. Vrijheid is de autoriteit in jou en vrijheid brengt ten alle tijde VERANTWOORDELIJHEID met haar mee.

Zolang dat niet aangestipt wordt beste giel en Tijn dan praat je in feiten nergens over. ja een mooi verhaal, zoals iedereen hier ook vind, oh wat een mooi verhaal en dan kom ik om de hoek kijken. Wie denkt Wow wel dat hij is Jezus dan wel Boeddha ofzo?  lol,.. Ja, de innerlijke stilte van deze rakkers,..maar,..nee,.. Mijn naam is Wow en vertoef als gewoon mens in de wereld en daar of beter gezegd hier is de 5de dimensie en die te vinden is  voorbij verlichting! Maar jij beste Tijn houd niet zo van Goeroes he?. Maar wat ben jij dan nu aan het uitbeelden in kleermaker zit op de bank? De indianen hebben hier een mooie beeldspraak over. Op het moment dat jij je op camera laat zetten er ieder keer een stukje van je Ziel verloren  gaat. Let op de streken van het (spirituele) ego beste Tijn.

Je begeeft je op mijn weg, dat mag,.. maar negeer Mij dan niet, met je gel*l over wezens. Je haalt de zoeker naar Mij zo van het pad en stuurt ze met een kluitje in het riet en je bent je daar niet eens bewust van. OMG. En Giel,  als jij hier ECHT iets over wilt weten dan koop je mijn boek ""wow heel de mens, het ware individu"" www.iwow.nl die al in het bezit is van Mathijs je vriend (redactie DWWD) en dan nodig je Mij uit, als je durft. Maar dat gaat niet gebeuren want ik ben een te groot risico voor de gevestigde orde dus je ego beste Giel. Het leven is geen illusie, lol, het ego is de illusie!!

Wat wij moeten accepteren is dat wij in de kern NIEMAND zijn. Dat wil niet zeggen dat jij er dan niet bent. Als jij jezelf kunt accepteren als niemand (niet-denken) dan ben je echt iemand, namelijk JEZELF! Je ego is niet wie jij bent dat is je instrument om je individualiteit te ervaren, de eenheid. Non dualiteit samen met dualiteit maakt de nieuwe mens in de 5de dimensie. De brug naar Mij in jou. We worden in de 4de dimensie geboren, in verlichting geboren, dat is de 4de dimensie, maar worden door het (school)systeem de 3de dimensie in geduwd. In mijn, wereld in het nieuwe tijdperk, mag ieder kind vanuit de 4de naar de 5de dimensie. meer info www.individuelevrijheid.nl. En ja volgens Tijn zal ik een ego zijn,. lol,.. maar hij heeft wel contact gehad met wezens (dualiteit=ego!), wij zijn dus niet alleen?? Oh gelukkig wij zijn niet alleen, zo nu is het ego niet meer bang.

Wij zijn volgens Tijn niet alleen terwijl wij dat juist moeten gaan omarmen. ALL 1 ZIJN. En als jij jezelf kunt accepteren, dan is er niemand meer IN JE HOOFD, maar jij bent wel degelijk hier en hier is de 5de dimensie Tijn. Waar alle onschuldige kinderen al zijn. Vergeet die wezens, want zoals je zelf aangaf ga je pas wezens zien als je erin gelooft. Dat is waarom mensen geloven en denken dat wat ze geloven ook echt is, hahaha, (ik heb het toch gezien??) Geloof in wat dan ook is een leugen en je verspreid dus leugens in de naam van MIJ, de naam van verlichting. NIET DOEN DUS. En als jij de waarheid echt kent, zoals je pretendeert dan weet je dat er helemaal niemand dood kan gaan.

Het bewustzijn ofwel jouw innerlijke stilte leeft door tot in de eeuwigheid. het ego lost op in (H)eerlijkheid. Het ego is zo bang dat het allemaal verhaaltjes heeft bedacht over een hemel en hel. De hemel is hier op Aarde waar het ego (van de elite en haar massale volgers) er een hel van maakt!! Niet wijzen naar anderen, maar ons ego bewust laten worden dat het in feite niet bestaat. het ego is de illusie!! Giel! Jij als niet-denken niet! Wij zijn het leven ZELF!!

Dus als je echt wilt weten wat de 5de dimensie inhoud, vraag dat dan aan MIJ! en dan bedoel ik MIJ in Jou. Kijk, als je op mijn pad komt dan kom je Mij dus tegen. In mijn wereld hoef je niet meer te zoeken naar verlichting. De democratische/staatsvrije scholen van Mij, zijn de scholen van de toekomst. Waarom nog zoeken wie je bent als je al mag zijn wie je bent; DE 5de DIMENSIE! Als je echt wilt weten wat de 5de dimensie inhoud beste Tijn, vraag het de ervaringsdeskundige, tenminste als jij je spirituele ego opzij kunt zetten, ik vertoef hier al 20 jaar,...IN


«   »