Denk anders = Complot ??

Gepubliceerd op 3 oktober 2020 om 18:22

Laten we even een klein stukje terug gaan in de (fictieve) tijd. Dan komen we uit bij DWWD.  Matthijs ging er prat op.

 

Zich uitgeven om een platform voor anders denkenden te zijn.  Dat kan het ego zo goed, zich anders voor doen dan wie hij of zij werkelijk is.  Het ego is een leugen. Dat betekent dus dat wij als kind geforceerd zijn om als een leugen te leven.  Nu voel jij je misschien wel aangevallen dus, het reli, elite, alternatieve, gecontroleerde en gewoon de main stream ego doet prima zijn werk. Het ego kent vele gedaantes en deze schimmen hebben geen bewuste verbinding met Mij in jou. De muur van weleer in Berlijn staat er tussen, afbreken dus. Tegelijkertijd hoor ik je denken "zo praat degene die zich uitgeeft als Mij toch niet?"  Als je braaf de orders opvolgt van de (spirituele) bezetters, dan ben je niet meer dan een bang ego, die wel uitkijkt om het Zelf te onderzoeken.  Voor je het weet word je weggezet als complot gekkie.   Of een aanhanger van het occulte,  terwijl het precies andersom is! Dat kan het reli-ego ook zo goed,  de waarheid ombuigen tot een leugen.  Het licht en het koninkrijk Gods zijn voor hen alleen maar concepten waaronder Know Thyself.  De waarheid is verworden tot een geloof in handen van het duistere ego.  Ideeën die je moet geloven als zijnde de waarheid, anders ga je naar de hel en die ligt naar het schijnt in Victoria.

 

Het authentieke Zelf

Als je vanuit Mij leeft dan leef je vanuit je authentieke Zelf.  Hoe je geboren bent, als het authentieke Zelf.  Compleet schoon van iedere gedachte, iedere indoctrinatie, iedere overtuiging. Je hebt (nog) geen idee over jou.  Je leeft op dat moment ook vanuit Mij, vanuit de innerlijke stilte, het eigen wijze Bestaan.  Dat is de reden dat  Billie "you don't have a choice" Gates jouw kind direct na de geboorte wil injecteren met het kwaad,  met het vaccin. Je moet en zal aan de vaccin.  Als je naar de realiteit kijkt dan ontkom je niet aan deze conclusie,  tenminste als je ego er niet tussen komt en jou uit de realiteit haalt.

 

Niemand

Het bewustzijn heeft zich nog nergens mee geïdentificeerd. En nu niet bang worden, maar je wordt als niemand geboren.  Er is nog geen stemmetje in je hoofd,  je hebt nog geen idee over jou. Het is een stemmetje die jou wil laten geloven dat je in een verkeerd lichaam bent geboren, omdat het nooit zichzelf heeft mogen zijn. Dat stemmetje ben jij niet,  het komt uit het verleden en zaait angst en paniek,  helemaal als je het gelooft.  Maar daar ga ik de volgende keer dieper op in.

 

Complot gekkie

Denk je nou echt dat Einstein mee zou gaan in de Cojona  psychose? Maar hij was wel het paradepaartje van DWDD,.. lol.  Het ego jat  ook deze (dode) wijze man en stopt hem in het kamp van  de bange broekenpoepers.  Wist je trouwens dat Einstein de  eerste 3 jaar van zijn leven niet heeft gesproken?  En kijk eens wat dat heeft  opgeleverd.   Wat innerlijke stilte  al niet kan doen met je.  Kijk uit hoor,  want als je vanuit Mij leeft dan ben je spontaan en ga jij je eigen weg.  Maar pas op,  je zal  worden weggezet als complot gekkie door alle gelovigen.  Dat neemt niet weg dat zelfs Einstein een beetje naief was want : "Nadat hij de relativiteitstheorie had ontwikkeld, opende Einstein de deur voor de schepping van de atoombom".  Hij had en heeft net als de meeste ego's een rotsvast vertrouwen,  een rotsvast geloof in de (politieke) autoriteit.

 

Leugens

Of het nou gaat om een gepersonifieerde God, of om een gefabriceerde coronavirus/ psychose, het is niet waar, het is maar een geloof, niet de waarheid.  Nu wordt het corona virus dus de leugen gevoed door de MSM. "ik  heb het toch op T.V. gezien"?  Het ego zal je blijven herinneren dat je in de lente heel veel doden hebt gezien.  Het ego is dus je onderbewuste realiteit.  Het heeft niets, maar dan ook niets met  het Hier&Nu  te maken,  wat de enige echte realiteit is.  Dit doet de Msm, om de leugens rondom het virus verder in het denken,  dieper het onderbewuste in te duwen om zo deel te worden van jouw ego.   Maar we hebben je door Mark en Hugo, jullie zijn ronduit Crimineel!

Vroeger  werd in ieder dorpje met meer dan 25 inwoners een indoctrinatie gebedshuis gebouwd. Dit om de leugens rondom Mij verder in het denken, verder het onderbewuste in te duwen:  "Ik heb het toch van de dominee gehoord"?  Nogmaals ik heb niks met Arie Slob of Keesie van der Staaij. Want door hun trouwe en stoere mannelijke volgers  wordt de leugen zonder blikken of blozen na gepapagaaid en word je zo een oor aangenaaidAlles is gejat! Ik zal dit nog vele malen herhalen, want het schijnt dat herhaling werkt.

 

Nog meer leugens

Net zoals enkele gecontroleerde media en dommige wetenschappers je willen doen geloven dat wij, de Aarde en het Universum leven in een simulatie. In het volgende artikel wordt duidelijk dat de wetenschapper aanvoelt dat het ego niet echt is, een illusie is.  Nu denkt de beste man dat hij Hier en nu niet bestaat, lol. "Al heel lang breken mensen zich het hoofd over de vraag of de wereld waarin wij leven – en of wij – echt bestaan Hier het artikel.  Hier ga ik  ter zijner tijd nog dieper op in. 

En het ego wil altijd baas boven baas zijn dus verzint die ene  Agent van het ego  dat wij leven in een simulatie met daarin nog een simulatie met daarin nog een simulatie. OMG, ben je er nog?  Nu ga je de verbeelding, waar je automatisch ingezogen wordt, geloven wat dus niets met de waarheid van doen heeft. Maar goed als dat zijn pad en van zijn volgers is, wie ben ik dan om Mij daarin te mengen. Nu zal het ego van de volgers deze leugens langzaam maar zeker gaan aannemen als waarheid. Leuk voor en precies hoe NSB regering en Billie die trouwens over helderziende gaven beschikt en zijn vriend  Elon Musketier het graag willen zien.  Ze leven een beetje in een  Donald Duck realiteit,

 

Haal je kinderen van school

Deze jongeman genaamd David Groot, is een zeldzame jongen die zijn gevoel volgt en zijn Psyche heeft gebruikt waar deze voor bedoeld is.  Hij komt tot de conclusie dat wij op dit moment in een  fascistische staat leven.   Dus zelfs de staatsschool heeft van deze jongeman geen volger gemaakt.  Maar dat is voorgoed verleden tijd, tenminste als het aan "you don't have a choice" Billie Turf ligt, maar zeker niet aan Mij. 

In de toekomst van Billie wordt iedereen,  niemand uitgezonderd, een volger van het kwaad.  En die opdracht zijn ze nu aan het voorbereiden en aan het uitvoeren. Een misdaad tegen de menselijkheid.  Haal je kinderen van school of ze worden bij jou  weggehaald!!  In Duitsland zijn ze al een  stapje verder,  denk anders, of dit staat ons te wachten.  De jongeren  zijn nu de sjaak.

Mijn zoon heeft tot zijn 13de thuis een beetje gespeeld en is toen voor 2 jaar naar een Iederwijsschool  gegaan. Van daaruit naar de fotovakschool en zijn diploma MBO-4 gehaald.  Heeft nu zijn eigen bedrijf en beraad zich daarnaast nog op een HBO/Universitaire studie. Het kan dus!

 

 Land der onnozelen

Toevallig kwam ik de deze passage tegen in het volgende  artikel;  

"Als de coronacrisis straks helemaal voorbij is, kijkt Susan Visser er het meest naar uit om mensen weer te knuffelen", zegt ze.  Lief hoor Susan en dat voel ik bij jou, maar je bent zo vreselijk  naief voor je leeftijd.

 Zelfs na 7 maanden van Tirannie en fake nieuws kom ik nog steeds  Naïevelingen tegen die in het land der  onnozelen.  zal worden getrokken.  Arme Susan,  Ik krijg een beetje medelijden met haar,  lees maar:

"Ik heb zin in feesten met een grote groep. En ik wil vooral niet overal over hoeven na te denken, ik wil spontaan kunnen zijn", zegt ze.

Wie wil dat niet Susan! Ik hoop van Harte dat ik fout zit, dat zal mijn geloofwaardigheid geen goed doen.  Dat komt dan goed uit want ik ben niet zo van het geloof. 

Maar spontaan leven beste Susan, is ons toch al afgeleerd op school?  Dus dat de massa geen moeite heeft met het feit dat spontaniteit verleden tijd is, is het gevolg van de kinderdril kampen de eerste 12 jaar.  Maar gelukkig voor deze dame staat ze niet alleen, want all één zijn, dat kan het ego niet.

 

Denk anders 

Kijk,  eigenlijk wil ik het over mijn wereld hebben, hoe mooi en authentiek die zal zijn, maar eerst moet ik jullie wel met de neus op de feiten drukken.  Buig de angst die in jou omhoog komt om, Shanti.                                                 

                                              Kom in AKTIE! 🤕 Denk anders! 😇 Be Real! 😉


«   »