Door het bange ego geregeerd

Gepubliceerd op 29 september 2020 om 14:41

Dit las ik als reactie op de site van Xander nieuws 

cerberus schreef:28/09/2020 om 6:00 pm

Waar blijft het volksgerecht, ? Waar blijven de advocaten die wel met honderden gereed staan om terroristen tot in het oneindige te verdedigen, maar nu unaniem verstek laten gaan ?, waar blijven de kortgedingen tegen alle politiekers die deze leugens blijven verspreiden en gegarandeerd omgekocht zijn door de farma en nu niet meer terug kunnen , omdat ze zonder diplomatieke onschendbaarheid levenslang of erger, kunnen krijgen ?
Waar blijft de volkswoede, of moeten eerst uw kinderen slachtoffer worden van deze globale leugen vooraleer u misschien durft te reageren ?

Zo is het!

Beste  Cerberus, hier krijgen de volks -lees- evil-elite vertegenwoordigers hun opdrachten van de meesters, maar dat wist je natuurlijk al. We worden geregeerd door het onbewuste ego  en bijna niemand heeft het door.  Zelfs als de baas van het RIVM zegt dat je met  de PCR testen alleen genetisch materiaal aantoont, gaat er geen belletje rinkelen.  Baardman oreert verder; dat je niet per definitie levend virus aantoont en dus niet per definitie een levend virus aantoont waar je ziek van kunt worden, Hu? en toch  slaapt men rustig verder. Kijk en luister, 

Je hoort bij de ego mensen, dit is geen verwijt maar een constatering, Saskia Noort. Dank, voor het tonen van je ware gezicht. Trouwens,  ik heb de man van je dromen gevonden!

Het ego is eigenlijk een heel bang kind in een volwassen lichaam met verregaande bevoegdheden. En het ego van de uitvoerders willen allemaal laten zien aan hun meesters dat zij toch echt goed luisteren en heel goed bezig zijn. Natuurlijk allemaal voor onze veiligheid, voor naar het schijnt dit super intelligente virus.

 

De psyche

De Psyche is de biologische computer en werkt via de hersenen en is dus onderdeel van het lichaam. Het Bewustzijn staat daar los van.  De Psyche komt tot leven door het Bewustzijn. Andersom gaat die vlieger natuurlijk niet op.  Dat lijkt Mij logisch.  Mij dan hè?  Men verward het denken met bewustzijn. Ook de Psyche wordt verward met de Ziel. Het denken dus de Psyche gebeurt in het Bewustzijn, in de Ziel

Daardoor denkt men dat de psyche, wat door foutief gebruik verandert in een onbewust ego, daadwerkelijk een eigen leven leeft. Dat het astraal kan reizen, verre tochten door het universum kan maken, gescheiden van het lichaam,  toch? En weer wordt het denken verward met het Bewustzijn, de Ziel.

 

Het Bewustzijn is het eeuwige leven, het ego leeft door Mij!

En dat poppetje in je hoofd heeft de leiding over jou? Dat poppetje in je hoofd leeft Door Mij.  Dat poppetje in je hoofd is een illusie . Een verzameling herinneringen.  Niets meer en niets minder.  Die herinneringen zou je kunnen uploaden naar een computer of een (toekomstige) avatar.  Die zal dan vreselijk dom zijn. Want jij ben het niet. Er zit geen leven in dus geen Ziel in. Machines, computers en avatars zijn NIET op NI (Natural Intelligence) aangesloten, ook dit lijkt mij vrij logisch. 

Herinneringen zijn natuurlijk niet wie je bent,  zijn natuurlijk niet wie wij zijn,  dat is maar een gedeelte.  Niet onbelangrijk maar zeker niet het belangrijkste.  Het zijn maar een paar, niet zulke hele betrouwbare gedachten.

Wij zijn het leven Zelf en dat speelt zich ten alle tijde hier en nu af. Bewustzijn ofwel de levensenergie is de intelligentie. Het is het Bewustzijn, de innerlijke stilte wat tot in de oneindigheid leeft. Die oneindigheid kun je niet uploaden,🀣 .. lol.  Je kunt Mij nooit, maar dan ook nooit bezitten of uploaden.  Het ego daarentegen wel. En Mij is de innerlijke stilte hè? En laat dat nou net het gedeelte in jullie zijn die onbekend is. The beatifull stranger.

Zo onbekend dat het gezien wordt als de duivel zelf. Het goddelijke wordt gezien als iets duivels!!!  Onbekend maakt onbemind. 

 

De psyche is gebaat bij innerlijke stilte, rust

De stilte is zuurstof voor de hersenen.  Als de psyche niet meer stil kan zijn dan heeft het haar functie in wezen verloren.  Allerlei ziektes steken nu de kop op. 

Om je innerlijke stilte te zijn,  daar is niks occults aan.  Dat hele geloof is een 0cculte aangelegenheid,  één grote leugen en dat al 2000 jaar lang. Moet je je voorstellen. We hebben nu een leugen die maar 6 maanden aan de gang is.  En de massa gelooft het lelijke sprookje echt!  Omdat het maar wordt herhaalt en herhaalt net zolang totdat de leugen als waarheid gezien gaat worden.  De ego leugen dwaalt al 2000 jaar rond de aarde. 😭. And now it's time is up and see what's happening all arround the world Right know OMG  IT is Time 2change πŸ•ΊπŸΎ

 

Wat is ego?

Ongeveer de hele wereld raakt vanaf zijn 7de levensjaar besmet met het ego virus. Het ego is niets anders dan een voorstelling van zichzelf.  Dit omdat de psyche niet voor zichzelf gebruikt mag worden, wat ronduit misdadig is.  Het ego durft niet meer Mij te zijn, zichzelf te zijn,  het licht te zijn. Wie vanuit het Ego leeft doet altijd alsof. Het ego is the great pretender

Angst, wat het tegenovergestelde van liefde is,  is voeding voor het ego en het ego wordt gevoed hoor.  Dus de oplossing is simpel, laat je niet voeden door de (alternatieve) en  Msm.  Hoe? Laat je voeden door het leven met passie te leven.  Drink en eet Mij,  zei mijn broeder lang, lang geleden. 

De nog vrij gelaten onschuldige kinderen zijn de wegwijzers, zijn de nieuwe meesters. In  mijn wereld op deze wonderschone Moeder Aarde  in ieder geval wel!

Het ego is dus niet echt,  het is een illusie.  Wat wel echt is ben jij, met passie hier en nu! Maar omdat jij nooit ECHT jezelf mocht zijn, wat je op dit moment moet tegenspreken om het ego te beschermen, zal je nooit de grootsheid ervaren die Mij in jou  is. En alsjeblieft geloof Mij niet, onderzoek zoals Mandela blijkens heeft gedaan en know thyself!

 

Geloofsovertuiging

Het ego laat zich graag in de luren leggen. Iedereen die vanuit het ego leeft zal alles maar dan ook alles wantrouwen wat met vrijheid dus de waarheid te maken heeft. Het ego moet wel ergens in geloven om bestaansrecht te houden.  De één gelooft in een  gepersonaliseerde God alsof het iemand is, zodat het weer onder controle kan staan van het ego.  De ander gelooft dat een planeet met haar bewoners de oorzaak is van alle kwaad op de Aarde. En weer een ander gelooft dat we in een simulatie leven of dat de aarde plat is.  Allemaal strategiën van het ego om in leven te blijven.  Allemaal zaken die je niet kunt bewijzen, vandaar.

 

Stoere praatjes

Het ego doet het liefst de dingen zoals het heurt en hoe het hoort word je verteld door de leraar,  je ouders,  Bilderberg, de Msm en de rest van de omgeving.  Ga voor het  eigen wijze individu, met common sense dus het ware individu.  Deze individuen  zijn hard nodig voor de mensheid om de aankomende 1000 jaar in (innerlijke) vrede te leven.  Ieder op zijn eigen wijze verbonden met Mij, het Zelf. Dit waren vaak de rebellen van de klas.  DWDD wilde ook zo graag rebels overkomen.  Zo hadden ze het over denk anders, of over de outlaws.  Stoere praatjes,  want als puntje bij paaltje komt dan zie je  of hoor je ze niet. Ja, om de maatregelen goed te praten, ONGELOOFLIJK.  Geen onderzoek. Dit gegeven is hoe je een ego kunt herkennen.  Het heeft alleen maar stoere praatjes en doet stiekem zijn daatjes. En meer niet.

 

Know ThySELF

Het ware individu is niet gevoelig voor angst, niet gevoelig voor manipulatie, niet gevoelig voor lintjes. Het ware individu, een waarachtig mens die bewust met Mij verbonden is, zou nooit maar dan ook nooit dit soort praktijken kunnen uitvoeren. Je voelt als je met het Zelf bewust bent verbonden, dat het niet klopt.  Know thyself.  Misschien heb je iets aan de eerst volgende link Cerberus, het ligt in ieder geval iets dichter bij je huis.

 

In ieder geval door 1 

Het ego staat ook aan het roer bij de gelovigen  en toch  kom ik er bij eentje door en verschijnt Wow aan de oppervlakte.  (maar zoals gewoonlijk zijn alle waarheidsvideo's van YouTube verwijderd. Een priester die in zijn preek de waarheid achter de nep epidemie onthuld. 17-10-2020)

Know thyself!  Dit zei jouw Meester tegen zijn discipelen en dat vertaal jij naar Geloven???  Kom op Arie, haal die BOOMSTAM uit je oog. En maak je over de splinter maar geen zorgen, die is van Mij.  Deze man schetst een realistisch beeld een  prima betoog over de bekendste gelover van Nederland. Hij gelooft zo sterk dat het geloven gelijkgeschakeld  wordt met de waarheid.🀣  Het is lachwekkend, maar het is tegelijkertijd (levens)gevaarlijk.  Kijk maar goed om je heen wereldwijd.

 

Het ego is destructief

De wereld wordt voor onze ogen vernietigd onder het mom van een killervirus terwijl het om een milde griepepidemie gaat. Het ego vernietigd zich Zelf, omdat het niet wil weten wie hij of zij is, Je zou kunnen stellen dat ze Wow aan het vernietigen zijn, Mij aan het vernietigen zijn.  De brug naar het Zelf in jou. Het geluksgevoel moet koste wat kost tot het verleden behoren. Zo ook in de zogenaamde alternatieve media. Ja en als je aan Mij komt,  dan sta ik op,  dank daarvoor.

 

Het ego legt dwaalsporen aan

Zo is er een ego die prat gaat op al zijn goede voorspellingen en iedereen die met de waarheid bezig is wordt bijna voor een geheim agent uitgemaakt.  Dit terwijl hij zelf waarschijnlijk een Agent-provocateur  is, of gewoon een onbewust ego, de perfecte uitvoeders  Maar goed, het eerste is maar een aanname, het tweede een feit.

En dit is wat hij schrijft: "Ik roep al maanden dat Lange Frans,  Willem Engel en Jensen (en Café Weltschmertz en Sven Hulleman, etc.) zijn opgetuigd om waarheid te vermengen met dwaalsporen (Q Anon, fall cabal).  Zij moesten de waarheidszoekers en kritische denkers koppelen aan duidelijk herkenbare stigma’s om vervolgens (zoals ik voorspelde) de tweede golf te laten komen en ook nog eens wat schandaaltjes aan ze te koppelen.

Wat je zegt ben je Zelf zij mijn wijze oma altijd. Deze man geregeerd door het onbewust ego, vangt de spirituele zoeker af door ze op een dwaalspoor brengen. Met waarheden, zoals "wij zijn het bewustzijn" te vermengen met "we leven in een simulatie"

Hij voert in wezen de agenda van Musk uit!  Ze willen uiteindelijk dat het Goyim in een simulatie (wat het ego al was) gaat leven, dus moet men nu al geloven dat dat zo is. Dat maakt de transitie eenvoudiger.  Eigenlijk zou ik geen aandacht moeten geven aan dit ego,  maar zo werkt  het  ego dus. 

Dat neemt niet weg dat ik wel kritisch moet blijven kijken naar de situatie. Laat je niet verleiden om in groepen de orde te bestrijden met geweld, dat is precies wat de bezetter wil. Daarom is het zo belangrijk dat je op jezelf kunt vertrouwen, zodat je aanvoelt of iets klopt of niet.

Mensen roepen spontaan wel eens overdreven uitspraken en dat zet de diensten op scherp.  De tijd zal het leren.   Agenda 21/30

 

Join the Movement!

En voor deze beweging hoef  je geen petitie te tekenen.  Deze beweging verloopt in stilte. Jij bent de beweging.  Niet een beweging van domme corona klikspanen, welke in de 2e W.O NSB heette.  Dit is  een beweging waar de zoekers ieder hun eigen leraar kunnen uitkiezen.  Maar er zijn natuurlijk genoeg individuen te vinden die zichzelf al hebben geaccepteerd en die zullen zich aangesproken voelen.  Misschien wel 12! πŸ˜‡

Een beweging die verbonden is met het Zelf dat in iedereen huist. Eindelijk verbinding met jezelf in verbondenheid met je omgeving.          Een beweging die bestaat uit ware individuen, die volledige verantwoordelijkheid nemen voor hun leven en zich niet verbergen achter de broek van Vadertje Staat.

Haal je kinderen van school, want ze krijgen op school niet de kans de psyche te gebruiken waar deze  voor bedoeld is, voor jou zelf!  Op school worden de kinderen geïndoctrineerd, niet alleen in Duitsland. Ga thuiswerken,  gebruik de maatregelen zodat je kinderen ook thuis kunnen zijn.  Laat ze met rust,  het komt wel goed met je kinderen, vertrouw.

Ga op onderzoek op het internet.  Blijf alert,  krijg een bewuste verbinding met jouw Zelf en vooral, creëer in verbondenheid een gezonde thuissituatie met het gezin.  Vrijheid met verantwoordelijkheid!!

Alleen krachtige, eigenwijze mensen met lef, een Hart en inzicht zullen hier deel van uitmaken. Dit is een "groep" individuen die zich niet verstoppen of hun identiteit met de groep verbinden. Dit is een club die elkaar helpt om in vrijheid te leven.  Met helpen bedoel ik: elkaar de ruimte geven.  

Gewoon hier spelenderwijs jezelf delen 🏌🏽‍β™€οΈπŸ§˜πŸ½‍β™‚οΈπŸ˜‡πŸ•ΊπŸΎπŸ„πŸ½‍β™€οΈπŸŽ΅πŸŠπŸ½‍♂️πŸ’₯πŸ’°

 


«   »