Introductie-3

Gepubliceerd op 1 oktober 2020 om 20:51

De volgende stap

Heb lang "getwijfeld" om deze stap te nemen, temeer omdat ik in de 5de dimensie vertoef.  Om in de 4de of 5de dimensie te "komen" hoef je geen poort door ergens boven in de lucht.  Alleen maar je aandacht verplaatsen naar het Hart,  je gevoel,  het weten.  Dus intern de barricades afbreken die hier tussen staan,  ook wel bekent als het ego. Daar waar alle onschuldige kinderen en verlichten al zijn,  de 4de dimensie.  Weten vanuit het niet denken.  Het accepteren van de innerlijke stilte als jouw centrum.  In de 5de dimensie loopt de wil van het Bestaan gelijk met jouw wil.

Dus voorbij verlichting ben je zo goed als onzichtbaar voor de meeste mensen en voor de spirituele mensen bijna onherkenbaar,  gewoon Aards.  Je ziet me wel, maar Mij niet.  Alles is hier, ook alle dimensies. De volgende stap is om direct vanuit het Zelf, vanuit Mij dus vanuit vrijheid als jezelf te mogen (op)groeien. Van ego naar het ware individu. Dit is in de geschiedenis van de mensheid niet op grote schaal gebeurt,  dus kan het de volgende stap zijn.

 

Bezetter

Dit wordt een uitdaging omdat we op dit moment gevangenen zijn van de bezetter zonder dat de massa daar erg in heeft.  Hugo "vaccin" de Jonge beraad zich op een avondklok.  De eindbaas laat bijna zijn gehele gezicht zien.  Vandaar dat ik nu in de startblokken sta. 

Ze zijn nu op wereldschaal bezig om alle creativiteit de das om te doen.  Creativiteit is een doorn in het oog van de zogenaamde elite.  En als ze het al wat vinden dan spannen ze de creatievelingen gewoon voor hun gouden karretje,  met en lunch of zo.

 

Medelijden

De ego sekte wil jou doen geloven dat de mens aan het eind van zijn mogelijkheden zit. We zijn niet eens begonnen! Het ego zit tot aan het plafond van zijn mogelijkheden,  daarom is het nu bezig met Transhumanisme.  Het ego denkt op die manier het eeuwige leven te kunnen bereiken, lol.  Ze komen van een koude kermis thuis. Deze mensen zijn totaal onbewust van hun ware Zelf die het eeuwige leven is.  Zonder dit Zelf ben je maar een domme machine.  Als de herinneringen, wat verward wordt met Bewustzijn, ge-upload worden naar b.v een avatar, dan zit er geen Ziel in . Er is geen Mij in jou,  het is levenloos.  Precies wat Billie voor ogen heeft.  Ik nu krijg ik een beetje medelijden met Lotte. 

 

Zet je TV uit

Het is tijd voor de grootste stap in de geschiedenis van de mensheid. Namelijk van de 3de (help wie ben ik) naar de goddelijke 4de, en dan hopla naar het nieuwe tijdperk, de 5de dimensie in, vol individuele vrijheid.  Het is hier waar de Psyche JOUW instrument is,  jouw vriend i.p.v jouw vijand .  En daar heeft het ego van de elite al eeuwen en eeuwen aan gewerkt.  Om mensen vijandig te maken naar zich ZELF, via het ego.  En nu willen ze jullie koppelen aan het internet met A.I. onder het mom van een virus vaccinatie.  Wat in het vaccin zit is niet voor niets Staatsgeheim ?!!?  Beste Hugo,  je weet dat mijn broeder over je schouder mee kijkt? 

Ilitsya, een sing & songwriter heeft de oplossing voor de pandemie:

In de Verenigde Staten zijn inmiddels meer dan 200.000 mensen gestorven met corona. “Het schijnt dat daar ieder jaar meer dan 600.000 mensen sterven aan kanker.  Waar is de kankerepidemie?  Waar is de kankerpandemie?  Ik heb ‘m niet gezien. Volgens mij hebben wij in deze wereld last van één ding: domme mensen-pandemie. Omdat we alles geloven wat er op tv komt.”

“Gooi je tv lekker uit het raam of steek ‘m in de fik.  Of gebruik een honkbalknuppel.  Ik zou ‘m gewoon even uitzetten,”

 

Nieuw ideaal

Laten we zoeken naar een nieuw ideaal. Wanneer jij jezelf niet veranderd, doet een ander het voor je. Wanneer we dit niet zelf oppakken, zullen andere dat voor ons doen en zal er een nieuw normaal ontstaan (normaal betekend genormeerd), wat niet het ideaal voor mens en samenleving zal zijn. Zo is te lezen op wakkermens.nl  Laten we dan gaan voor het allernieuwste normaal.                   

Fabeltje

Wat dacht de zogenaamde elite nou,  dat ik een idee ben? Een fabeltje uit de bijbel?  Er zijn op dit moment anno 2020  vele gerealiseerden. Dat zij zich niet voor Mij uitgeven is omdat zij niet tot de bodem zijn gegaan.  Ze hebben allen 1 oog open.  Ze zien Mij wel,  alleen niet in het geheel, half dus. Dit kun je herkennen  doordat zij allen zeggen dat wij al verlicht zijn.  Alleen zien zij Mij niet in het kind.  Als ik dit zeg dan verwarren jullie Mij met het beeld dat men heeft en ik ben geen verbeelding.  Ik ben de stilte tot in de oneindigheid.

 

Schriftgeleerden

Alles wat het ego van Mij heeft gestolen kom ik terug eisen.  Ik zal er voor zorgen dat ik vanaf nu en de komende 1000 jaar een wezenlijk gekend onderdeel wordt van jouw individualiteit.  Bijna alle gelovigen zullen nu op hun achterste benen gaan staan en Mij veroordelen,  de ironie! Ik heb nooit een religie,  waar ze een geloofsovertuiging van hebben gemaakt, opgezet. Dat hebben de schriftgeleerden en het Vaticaan, kortom de huichelaars gedaan.  Het onbewuste ego van de onschuldige volgers voerden het gewillig uit.  Maar wat ze daarvan gemaakt hebben maakt Mij nog krachtiger. Ik ben niet om in te geloven, ik ben  om te ervaren en te beleven.  Know thyself zij mijn broeder lang geleden.  Wij zijn en behoren allen tot 1 familie,  de familie van de innerlijke stilte.  Daarom kom ik nu met een eigen religie of beter gezegd een waarachtige levensovertuiging, allemaal te vinden in de gedichtenbundel.  Want het leven op jou eigen wijze beleven mag niet van de kerk, veel ouders, de leerkrachten en de politici, ze zijn dus allen zonder dat ze het zelf beseffen de soldaten van het kwaad, van het manipulerende ego. Want als jij niet jezelf mag zijn dan word je kwaad en mag je wel jezelf zijn dan voel jij je en doe je  goed, zo simpel is het. Maar simpliciteit is voor het ego zijn grootste gemis,....... 

 

Er zit in ieder geval beweging in.

Omdat we in het nieuwe tijdperk onze waarheid mogen leven verdwijnen de geloofsovertuigingen die verbonden zijn met het ego, als sneeuw voor de zon.  Maar voordat we daar aankomen zal het zout der Aarde wakker moeten worden,  wat gelukkig gebeurt!!  Maar ook steeds meer (inter)nationale) broeders, met  personificatie's  van het ego daargelaten,  de deugmensen.  Wij doen niet meer mee met de overheid zijn vieze spelletjes ,zoals onder andere lange Frans  en uiteraard  DJ Bizzey.  De Msm begint te vrezen,..dus hebben ze de aanval ingezet en het werkt. Tsja Famke,  je kunt wel vroom of stoer zoals Yesr proberen te rappen;  "ik laat die motherfockers zien wat voor schijt ik heb",  maar dat maakt je nog niet rebels . Ik begrijp het aan één kant wel.  De altijd olijke manager leert jullie niet om sterk in je eigen schoenen en op eigen benen te staan.  Op het moment dat men zich gaat afvragen of de maatregelen matchen met de realiteit,  gebeurt er iets in de hersenen.  De psychologische groepsdruk maakt dat het een no-go-area  wordt om nog verder te onderzoeken.  En dat weten "ze".  Er zit in ieder geval beweging in.

 

Moed

Het vergt moed om bij Mij te zijn,  het vergt moed om jouw ZELF te zijn in deze tijd.  Maar goed, welke Psyche is bestand tegen deze psychologische groepsdruk,.. het ware individu.  Wie kan er in volledige innerlijke stilte zichzelf zijn,..... het ware individu. In eerste instantie kwam ik ook door de #ikdoenietmeermee" matties heen, maar ja, dan komt het ego om de hoek kijken. Ja gappies, het valt niet mee om Wow,  dus waarachtig jezelf te zijn he?

Het zijn niet de rebelse, eigenwijze en "ik loop mijn eigen pad" artiesten, waar zij zich voor uitgeven. Ook zij tonen hun ware gezicht,.. goed he?  Er zijn op dit moment maar een handjevol ware individuen onder de volwassenen. Verandering hangt in de lucht.  De boom wordt hoe lange hoe dikker,  dus langzaam maar zeker genoeg voor een kantelpunt.  Jongeren mogen hun eigen weg  coût ce coût niet bewandelen vandaar dat ik deze club ook aanspreek.


«   »