Introductie - 2

Gepubliceerd op 27 september 2020 om 13:30


Nu zitten we middenin het corona nep-epidemie verhaal van de WHO waarmee kinderen geïndoctrineerd worden om hun speelkameraadjes (voor altijd in het nieuwe normaal) als iets vies en besmettelijk te zien. Om nog verder in hun angst, dus ego te verdwijnen en nog verder verwijderd te raken van het (goddelijke) natuurlijk intelligente Zelf. 

De kinderen worden geprogrammeerd en dit programma zal voor altijd aan ze blijven kleven via het ego, wat het onderbewuste is. Hier ga ik ter zijner tijd nog dieper op in. Wat de politici nu wereldwijd flikken is in het voordeel van ons,  zodat wij hun ware gezicht kunnen zien en tegelijkertijd aanschouwen hoe het ego werkt.  Nu is de 2de geplande lockdown in aantocht,  die ze zeer slim hebben omgezet in een regionale lockdown.  Niet om deze ongelooflijk, gevaarlijke killer virus te beteugelen.  Ze willen ons doen geloven via de Media, dat het virus ook echt heeeel veel mensen dood, maar niet heus. Zolang men zich laat bang maken, wat niet zo moeilijk is wat betreft het ego, geeft dit de  namelijk de mogelijkheid om de NWO inclusief de track&trace vaccinaties tot stand te brengen.  De altijd scherpe geesten van Niburu melden het volgende:

Wat ze zouden moeten doen is het laboratorium induiken om te proberen het virus te isoleren, want alleen daarmee kan wetenschappelijk worden aangetoond dat het “vreselijke virus” bestaat.
Niet alleen dat,  maar zouden er ook betrouwbare tests gemaakt kunnen worden die daadwerkelijk testen op SARS-CoV-2, hetgeen nu niet het geval is. Waar nu op wordt getest is de aanwezigheid van wat genetisch materiaal dat in januari dit jaar door een aantal Chinese wetenschappers in een publieke database is gekieperd.  Materiaal waarvan men aanneemt dit een nieuw gevaarlijk virus is,  maar bewezen is het nog nooit.  Zo jammer en destructief dat wij op deze manier naar de situatie moeten kijken, want het speelt zich af recht in ons gezicht, je zou er bijna paranoia van worden. Dit wordt in de toekomst en nu misschien door jou gezien als een criminele daad!

 

Ritueel misbruik

Ons (basisschool)systeem (en nu zullen er lezers afhaken, wat op zich goed is, want zo selecteren jullie jezelf) is de kiem van pedofilie,  van alle hersenziektes. Dit, omdat het gebaseerd is op gehoorzaamheid, overgave aan externe autoriteit. Maar ook  onderdrukking,  dwang,  manipulatie en niet jezelf mogen zijn.  Onder het mom van "school is goed, leuk en nodig".  De W.H.O is ook bezig met de seksualisering van de allerkleinsten  dus is het niet zo vreemd van alweer de opkomst van een politieke pedo partij.  Het indoctrineren van kinderen met satanische elementen en verregaande seksualisering, is ook wat men noemt subliminale programmering.  Dit maakt dat ik,  zoals je ziet,  heb besloten naar buiten de treden, al is dat niet in beeld en geluid. want ik ben nog niet in beeld . Ik kom namelijk in beeld, wanneer ik in beeld kom, zo simpel is het.  Wie weet zorg jij daar wel voor. Ik heb er zin an! Al moet ik zeggen dat de anonimiteit van afgelopen 20 jaar mij goed bevalt.

Gelukkig zijn er genoeg mensen te vinden die van pedofilie  walgen.  Je zou verwachten dat er toch ook rechters  moeten zijn die tegen de gevestigde orde op durven staan, toch??  Maar "gelukkig" hebben we Minister Grappenhaus,  die na lang wikken en wegen het pedo handboek, na volgens mij 40 jaar in de handel te zijn geweest (waar in de jaren 80 politici openlijk pleiten voor pedofilie),  heeft verboden. Hij vindt het niet nodig onderzoek te doen naar ritueel misbruik  omdat zo zegt hij, er "maar" 3 gevallen waren. 1 geval zou al voldoende moeten zijn, helemaal na de Argos VPRO uitzending. Maar hij vindt het wel nodig om censuur op het internet toe te passen, wat een huichelaar.  Maar gelukkig leven we in en democratie, volgens de vrije tijd metselaar Rutte.

De vriendjes van Minerva  (die als een groep lullo's op het gepeupel neer kijken) houden allemaal een hand boven elkaars hoofd want, 'Wanneer het Openbaar Ministerie van Justine keer op keer,  na aangifte geen aanstalten maakt om ritueel kindermisbruik te onderzoeken,  faciliteert zij direct en indirect deze misdaden.’  Hierin kun je zien dat we te maken hebben met een zeer gevaarlijke criminele organisatie, het O.M.  De mensen achter cafe Weltschmertz  gaan hier dieper op in. Het is een lange video en door de vele links zou ik mijn lezers zo kunnen verliezen en dat neem ik op de koop toe,  want ik kom door vele mensen heen. 

   

Gecontroleerde alternatieve media

Omdat ook voor de corona crisis politiemensen gevaarlijke criminelen neer knuppelen en volgens Grappenhaus dus  gewoon goed hun werk doen. Dan moet ook dit dus volgens Grappie (die zelf lak heeft aan de corona regels) en zijn uitvoerders geknipt en geplakt zijn?!?  De uitvoerders zijn de gecontroleerde (alternatieve) media die het plaatje rondom de goedheid van de Romeo's/undercover politie en de zogenaamde fake filmpjes van de demonstranten in stand moet zien te houden.  De in elkaar geslagen vrouw  die geholpen wordt door een omstander om het bloed te deppen op haar hoofd (min.2.37) zou een grimeur zijn en fake nieuws ?.... Er zijn dus mensen die dat geloven! Dit soort mensen brengt wantrouwen, verdeeldheid en misleiding in het kamp der vrijheidsstrijders.  Desinformatie in de vorm van allerlei aannames over het Universum en over wie wij in wezen zijn en zaaien dus verwarring. Dan komen ze met in hun ogen  de oplossing in de vorm van een boek welke je nog meer in verwarring brengt en dus dieper en vaster in je ego! Dus als het goed is komen er straks heel veel mensen jubelend met de oplossing die in het boek staat??  Ik heb ze nog niet gehoord. Deze verraders moeten ervoor zorgen dat je de echte strijders voor de waarheid niet meer steunt.  Er zijn mensen die Mij na doen door inzichten van mijn leraren en meesters na te praten en zo te draaien, dat het lijkt alsof ze voor het duister zijn. ik gun iedereen zijn eigen menig hoor, maar  als je aan de onschuld komt dan kom je aan Mij.  Hier nog een oud Marechaussee  aan het woord die is mishandelt door de politie. 

Iedereen die voor de waarheid gaat doet het op zijn eigen manier. Niemand is hier even ver in, dus voor iedere laag van de waarheid is wel een spreker/schrijver te vinden. Ga niet te veel op elkaar vitten, maar dat is nu net wat die enkeling binnen de  gecontroleerde media doet. Verdeeldheid en wantrouwen binnen deze tak zaaien is door vadertje staat vanaf 2012 in het leven geroepen. En de enkeling die iedereen maar dan ook iedereen veroordeelt van gecontroleerde media is zelf de grootste.  Oproepen voor directe democratie en tegelijkertijd  aannemen dat we in een simulatie leven is het bommetje wat het schip met geïnteresseerden moet doen zinken. Directe Democratie is inderdaad het antwoordt en dat is al zeker gesteld door "mijn" scholen .  Ze zijn hier al meer dan een decennia mee bezig.   Hij trekt waarschijnlijk bezoekers aan die niks kunnen toevoegen aan de beweging,  dus geen stress. 

 

Word wakker

De W.H.O en de overheden wereldwijd zijn  in mijn ogen criminele organisaties  die gerund worden door maniakken  en  psychopaten.  En hier krijgen de  uitvoerders al jaren hun opdrachten   van hun meesters, waar ze zooo graag bij willen horen.

Ze zetten artsen onder druk om de corona-leugen in stand te houden, want als je afwijkt dan gebeurt er dit.  Maar ook als je geen mondkap draagt gebeurt er dit, waar je de kinderen hoort huilen. Als de kleuren omgedraaid waren zouden we waarschijnlijk samen met BLM geknield op de dam met een gestrekte arm en gebalde vuist zielig lopen doen. 

 De grootste criminele organisatie is de W.H.O die feitelijk in handen is van Bill Gates,  één van de hoofdrolspelers van de vaccinatie-sekte. Hij doet voorkomen alsof we met een killer-virus hebben te maken,  want het virus waarvoor het hele land systematisch kapot wordt gemaakt,  bestaat wetenschappelijk gezien niet.  Dit omdat er nog nooit iemand in is geslaagd dit "virus" te isoleren, zo valt te lezen op dlmplus.nl.  Een Nederlandse arts stelt het volgende op ninefornews.nl. Maar "gelukkig" krijg Hugootje "ik wil graag bij de elite horen" de Jonge steeds meer inzicht in het corona virus? Rovanov van Wakker mens.nl belicht dit op een heldere manier. Of zoals Ad Broere is zijn blog passend opmerkt; Rutte, we zijn er klaar mee. 

Gebruik nu je denken waarvoor deze is bedoeld namelijk om te onderzoeken, al zit die nu misschien wel vol met geleende overtuigingen.  Bij de kinderen is het Bewustzijn, waardoor je kunt denken nog hemeltje fris  en het is onze taak om dat zo te houden. Ook al gaat de kleine zijn eigen wijze gang. Het bewustzijn is namelijk ongrijpbaar en daar kan het ego niet zo goed tegen.

Een kleine hulp bij het onderzoeken, uiteen gezet door de mensen achter Niburu.  Of is dit wat wij willen?? zoals in Australië, de proeftuin van de New World Order. Gelukkig wordt de Msm in ieder geval in Australië wakker  En dan heb ik het nog niet gehad over het nut van mondkapjes want dit lees ik op de site van Niburu; En voor wie denkt dat een mondkapje toch bescherming biedt tegen virussen, lees hierna het verhaal van een chirurg die je wat dat betreft uit de droom kan helpen. Zelfs onze eigen overheid heeft bovendien breed uitgemeten dat mondkapjes geen bescherming bieden tegen het virus en bedoeld zijn om gedragsverandering te bewerkstellingen, een psycholgische operatie dus.
Dr. Jim Meehan is een Amerikaanse chirurg, maar teven ook medisch journalist. Wat hierna volgt is zijn mening over het dragen van mondkapjes en waarom chirurgen dit wel moeten doen en de bevolking niet.  Wereld Word Wakker!«   »