Introductie

Gepubliceerd op 18 september 2020 om 16:55


Gaan jullie het nieuwe Mij zien? 

Vanaf het moment dat "mijn" zoon in 1998 werd geboren heb ik mij voorgenomen om hem in vrijheid,  (dezelfde vrijheid die ik heb "gekregen" door realisatie van mijn Ziel) dus spelenderwijs in waarheid te laten opgroeien,  onder andere met thuisonderwijs. Hij heeft zichzelf alles aangeleerd en in 4 weken tijd is hij door ons geholpen om te kunnen lezen. In het jaar 2000 gingen mijn beide ogen open en nu wist ik het zeker, het schoolsysteem is zo neergezet dat alle vrijheid om het leven ten volle te beleven is gekaapt. Waarom? Om jullie zo onder controle te houden, dat is wat het ego zowel bij zichzelf als de ander doet, onderdrukken, manipuleren, verdeeldheid en angst verspreiden.  Zelfs  de zogenaamde wakkeren in de alternatieve media doen hier (on)bewust aan mee.

 

Mijn Leraren

Door mijn realisatie (1998) en totale verlichting (2000) ben ik voorbij verlichting beland. Daar ligt een wereld die ik graag met jullie wil delen, tenminste als er mensen zijn die het willen en kunnen ontvangen. Dat zal niet makkelijk worden realiseer ik mij. Ten eerste spreek ik Nederlands, ten tweede zoek ik rijke geesten die Mij willen ontvangen, want mijn broeder hield het bij de armen van geest. Zalig zijn ze, zegt de bijbel, maar ondertussen helpen die armen van geest wel zo goed als de hele wereld naar de Filistijnen.  En ten derde spreek ik over het nieuwe Mij en ben ik nu waarschijnlijk iemand die in jouw ogen misschien wel naar het gesticht moet. Ik ben mij ervan bewust. Verder willen de zoekers een leraar die hen verlichting "brengt" daar heb ik mijn leraren voor, terwijl ik een wereld kom brengen waar de onschuldige kinderen verlicht mogen blijven. Uiteraard ben ik beschikbaar om vragen te beantwoorden, maar het is wel next level. En de gelovigen, tsja die hebben niks met het nieuwe Mij,.. dat komt dan goed uit want ik heb ook niets met hen. Hoezo zou  je in Mij geloven, je kunt Mij direct zijn! Het is een beetje dom om in  het Bestaan, in het hier en nu met al haar wonderen te geloven. Je bent toch niet blind naar de natuur, je ziet het toch? En als je dan ook nog gedachteloos kunt waarnemen dus bewust, dan zie je eindelijk de realiteit! Daarna kun je erover denken,..mocht je dat willen. Maar als jij wilt geloven dat water in wijn veranderen, de doden weer tot leven wekken en de vader in de hemel wonderen zijn, dan houd ik je niet tegen. Dit is natuurlijk allemaal symbolisch bedoeld, want als jij alleen maar vanuit het ego leeft dan leef je natuurlijk niet echt, je droom erover. Maar goed, ik laat je gaan, laat je Mij dan ook gaan? Maar er zijn vast en zeker mensen te vinden die "mijn" leraren serieus nemen en vanuit het Hart, waarachtig en authentiek een wereld willen creëren voor henzelf maar zeker ter bescherming van het onschuldige kindHet is een wereld waar ieder kind de kans krijgt zich op eigen wijze te ontplooien, wat met het huidige schoolsysteem onmogelijk is.

 

De Wereldleraar

De wereldleraar ligt voorbij verlichting, het is een staat van Bewustzijn. Ik weet dat decennia lang wijlen B. Creme over Mij heeft gesproken.  Dit was het vervolg van fake nieuws over Mij. Volgens Benjamin zou Maitreya al 30 jaar geleden in Londen zijn, maar waarschijnlijk is de beste man verdwaald, of hij loopt nog steeds rondjes op een religieuze bijeenkomst in Kenia. Ik leef al 20 jaar in deze wereld voorbij verlichting en werk de laatste 12 jaar als part-time postbode,  voor een armoedig loontje maar voel Mij als een Miljardair.  Ik ben al 22 jaar "binnen" en het is verre van saai!!! Geloven is saai, religie is avontuurlijk! Er heeft alleen geen religie plaatsgevonden op Aarde, alleen in de begin tijd toen de gerealiseerde aan het woord was en dat woord heeft men gestolen en ego bestendig gemaakt. Terwijl het juist gaat in religie om egoloos te zijn één met het geheel, één met het bestaan, één met Mij. Droomvanzwolle.nl belicht egoloos zijn op een heldere manier.

 

Oordeel

Ik kan natuurlijk niet het hele verhaal met jullie delen,  althans niet direct in één keer. Deze website zal groeien, al naar gelang  aangepast worden door de verhalen en ervaringen die ik hier met jou zal delen. De site zal geen reclame toestaan van Google AdSense en sites die dat wel doen kunnen nooit vrij en onafhankelijk nieuws brengen. M.a.w. ze zijn geen knip voor de neus waard. 

Ben hier niet om je te overtuigen, te overtuigen wie ik ben. Ben hier ook niet om vrienden te maken, maar om er één te zijn. Verder heeft mijn hier zijn te maken om het onbewuste ego, die gebaat is bij geheime genootschappen, stiekeme relaties en zich anders voor doen dan wie hij of zij is,  te ontmaskeren. Maar ook om de onschuldige kinderen te beschermen en de eigenwijze liefdevolle individuen een nieuw tijdperk in te loodsen.  Maar vooral om te genieten van al het moois wat Gaia te bieden heeft, ja, ook in Nederland.  Als je voorbij verlichting bent aangekomen dan kun je niet meer terug.  Gelukkig maar,  want ik heb een wereld te delen waar de zogenaamde elite de angstzweetdruppeltjes  van over de rug voelt lopen.  Wij zijn het leven Zelf, organisch, waarachtig en puur natuur. Op deze site zal ik mijn oordeel laten gelden. 

 

Wondermiddel

Mijn hele verhaal, visie en missie zijn in deze gedichtenbundel te vinden.  Het komt erop neer dat ik individuen zoek met lef, die zichzelf uitkiezen om aan de missie  deel te nemen, de chosen view.  En nee ik ben niet Jezus. het lichaam is als kleding en die verwissel je. Door deel te nemen aan mijn beweging aangevoerd door Musecreëren wij een wereld waar de ouder en het kind "leren", dus ervaren,  om vanuit het Hart,  en individualiteit te leven. Nogmaals de onschuldige kinderen hoeven dit helemaal niet te leren, zij zijn het Hart. Zelfacceptatie is het wondermiddel en daar ligt tevens de uitdaging voor de jong volwassenen.

 

Niet klaar

De eerste uitgave van de missie was in 2012. Toen werd mij als snel duidelijk dat de meeste mensen en vooral de "spirituele" mensen niet klaar waren voor deze boodschap.  Aangezien ik voorbij verlichting ben was het voor mij niet moeilijk te accepteren dat ik niet ten tonele zou verschijnen, maar "achter de schermen" de goddelijke frequentie te laten Aarden. Temeer omdat de mens in ieder geval nog 10% "bewuste" verbinding met Mij -lees het Zelf-  heeft, minuscuul maar toch ...  Daarom zijn mijn leraren hier, voor het laatste zetje naar Mij, naar jouw Zelf toe. Zelfs de 10% verbinding,  door spontaan te zijn en te genieten,  proberen ze nu,  wat het onderdrukkende en manipulerende schoolsysteem al grotendeels had gedaan, te elimineren met een illusionaire ziekte. Maar ik ben natuurlijk al 20 jaar op het toneel. Eerst met mijn toen nog kleine zoontje (die mijn naamgever is), door in zijn thuisonderwijs tijd te gamen waar we  vele eindbazen hebben verslagen (lol).  Maar ook om samen te voetballen op pleintjes met de kleine broeders van de straat en de laatste 12 jaar als part-time postbode, incognito maar wel als Wow. Je steunt het nieuwe Mij en neemt deel aan de beweging, door mijn gedichtenbundel aan te schaffen. Ik kan mijn werk als postbode niet meer uitvoeren i.v.m een blessure, dus is het tijd om hier werk van te maken.  Ik kan sowieso niet meer deelnemen aan deze zieke maatschappij, dit omdat ik er zelf één kom maken in samenwerking met jou!?! »