Het Nieuwe normaal bestaat al 120 jaar

Gepubliceerd op 5 oktober 2020 om 16:33

Is dit waar wij naartoe willen? Of behandelen wij onze kinderen al op deze manier. 

Gehoorzaam naar wie?

Gehoorzaam zijn aan een autoriteit buiten jezelf,  zoals de ouder, de leraar, de pedofiel, of een geestelijke is funest voor de ontwikkeling van het  individu.  De school/autoriteit bepaald wat en hoe jij leert.  Dat is ons schoolsysteem, welke tegelijkertijd met de Industriële revolutie is geïmplementeerd.  Ze hadden gewillige  arbeiders nodig die de orders van de autoriteit zonder vragen uitvoert.  Staat ons schoolsysteem  niet gelijk aan een lockdown?

 

Totalitair

Hoe kun je ooit ongehoorzaam zijn tegen de invoering van een totalitair systeem als wij zelf in een totalitair schoolsysteem zijn opgegroeid.  Is ons schoolsysteem echt zo anders dan in China of zelfs Noord Korea? Ze leren daar niet om gehoorzaam te zijn naar je gevoel,  je Hart,  je creativiteit en zelfs niet je eigen mind.  Alle overheden bestaan uit bange ego's die blijven liegen en bedriegen, puur voor eigen gewin,  lees en luister maar naar Danny.   Al zou het zo maar kunnen dat Danny de Munk, plotsklaps volgende week met corona in het ziekenhuis ligt. Je weet het nooit bij BN'rs. 

Moet

Wij denken dat spontaan jezelf zijn op school hier wel mag. Denken he? Want het over grote merendeel vind dat je je mond moet houden en de orders van de autoriteit voor de klas moet opvolgen.  Net zoals wij nu de corona maatregelen moeten volgen, iig van de buurman en vrouw.  Dat is de tactiek van de politiek. Zelfs in de alternatieve media denken ze dat school leuk en goed is voor het kind. Burgerlijke ongehoorzaamheid, laat me niet lachen.

 

Onacceptabel 

Je kind van school halen en thuis wijs laten worden is geen alternatief las ik op een rechts georiënteerde website. "Kijk, dat er een mondkapje op moet op school — tja, dat kan. Het is beter om een mondkapje op te hebben en dat de scholen open zijn dan het alternatief. Maar dat ouders die het daar niet mee eens zijn zo behandeld worden? Dat is volstrekt onacceptabel.

In mijn ogen is het volstrekt onacceptabel om het kind psychologisch te muilkorven door ze straf te geven wanneer ze spontaan met een klasgenootje praten en zo de individuele  vrijheid ontnemen.  Nu met de coronamaatregelen wordt het nog vele tandjes erger.   En gewoon doorgaan met je kind naar een staatsinrichting  sturen. Waarom staat men op zijn achterste benen met betrekking tot de maatregelen,  maar laten we wel onze kinderen op school hun vrijheid afnemen.

 

Leiders met een persoonlijkheidsstoornis?

Om carrière te maken, moet je over bepaalde vaardigheden beschikken en enige dominantie mag de leider niet vreemd zijn. Robert Hare concludeert dat de grens tussen zulke vaardigheden en de eigenschappen van bepaalde persoonlijkheidsstoornissen erg dun is.  Het hele artikel is hier te vinden

Men vraagt zich af hoe het toch komt dat de bevolking zo makkelijk zijn vrijheid laat afnemen. Eerlijk?  Daar heb je speciale medewerkers voor nodig.  Volgens Arjen Lubach moet Rutte meer leiderschap tonen. Helemaal niks over het staatsgeheim mbt het vaccin en waarom wij zelf niet mogen bepalen of we een spuit willen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ga geen link plaatsen naar verraders.  Dit gaat je opbreken lubachje en wat ben je  door de mand gevallen zeg.  Staar je niet blind op het feit dat bijna niemand Mij op dit moment kent. 

 

Hoe kan het

Ik las een artikel van Psychiater Renate Schoon die zich hardop afvraagt: “Hoe kan het dat we de asociale vrijheid beperkende regels kritiekloos als makke schapen opvolgen"? Hierin kun je zien dat men tot op vandaag blind is geweest. Blind als je kijkt in wat voor schoolsysteem wij onze kinderen laten opgroeien. Dit is een totalitair systeem. Dit hoort niet in een land thuis waar de inwoners het idee hebben in een bevrijd land te wonen.

 

Bevrijd?

Bevrijd waarvan? Van de bezetter? Het ego is de enige echte bezetter. Het ego is de mannelijke energie en zo psychopatisch  dat het een heel volk naar de afgrond drijft puur voor eigen gewin. Het ego is zo geraffineerd dat het je laat denken in vrijheid te leven.   En degene die ze hiervan wil bevrijden worden gestenigd (Mansoor) of aan een kruis gespijkerd.  Het zelfde ego die deze mensen heeft vermoord zijn nu de discipelen,  de wereld op zijn kop.

 

Het kan anders                     

"Zoek en gij zult vinden" hoort nog bij het oude tijdperk. In het nieuwe tijdperk geldt: "Waarom zoeken wie je bent,  als je al mag zijn wie je bent".  De kinderen uit het nieuwe tijdperk zijn allen bewust aangesloten op de Natuurlijke Intelligentie en zullen AI gebruiken wanneer het nodig is. Wij bepalen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »